Concerte

Liberty Parade 2008

Mai sunt doar doua saptamani pana cand cea mai exploziva si colorata parada house din Romania va ocupa iar statiunile de la Marea Neagra. Liberty Parade 2008 vine la mare pe 19 iulie, cu acelasi super suflu de libertate, pofta de viata, dans si iubire. Caravana Liberty Parade numara, si la cea de-a noua editie a sa, tot 3 camioane. Uriase, colorate si pline de viberi, camioanele Liberty Parade vor pleca la ora 17:00 din Olimp si vor parcurge drumul pana la Saturn in 3 ore. Christian Green, Liviu Hodor, Vika Jigulina, Paul Damixie, Emil Lassaria, NTFO, Vlad Oltean, Lucian Barbulescu, DJ Liquid si Faster vor pune muzica in caravana.

Pe Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn, acel spatiu imens cat doua stadioane de fotbal, se da drumul la muzica la 19:30. Cu DJ Andi. Urmat de Vali Barbulescu, DJ Optick, DJ Allen, Dennis Ruyer, Carl Kennedy, Dirty South si Pagal. Cum o sa arate scena Liberty Parade anul acesta?

„Aproape 70 de metri deschidere, ecrane uriase de led, lumini si lasere, sunet impecabil – tot ceea ce face din Liberty Parade una dintre cele mai mari productii din Romania. Echipamentul ajunge la mare in nu mai putin decat 14 tiruri, iar montarea va dura 6 zile. O sa fie spectaculos!”, povesteste Catalin Davidescu de la Five’s International, producatorul tehnic al evenimentului.

Si anul acesta, Liberty Parade Arena va fi un spatiu ingradit, in care minorii nu vor avea acces. Intrarea este gratuita si permisa numai celor care au implinit deja 18 ani.

Be Free! Asta inseamna Liberty Parade! Vibe FM va cheama pe 19 iulie la mare, intr-o noua productie impresionanta marca Radio 21. Impreuna cu prietenii de la Pepsi, Cefin Used Trucks si Red Bull.

www.libertyparade.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *