LifeStyle

Liberty Parade 2007: Music is driving me crazy

S-a muncit azi noapte pana la 4 dimineata. Scena este montata toata si mare parte din lumini, la fel ecranele cu leduri, turnurile de intaziere, punctul VIP (la 2 metri deasupra nisipului). Azi urmeaza sunetul, scena in scena, laserele, restul de led-uri, probele de sunet si de lumini. Au ajuns si camioanele. Azi le decoram. Merge bine, suntem in grafic. Nu avem emotii, lucram in aceeasi echipa de ani de zile, ne stim bine si avem toata increderea unii in altii. Va fi, categoric, cel mai mare Liberty Parade ever.Pregatirile sunt in toi pe Liberty Parade Arena, locul unde maine, 28 iulie, va incepe cea de-a opta editie a celui mai mare eveniment dance din Romania. «Suntem foarte mandri sa prezentam cea mai mare productie de muzica electronica facuta vreodata in Romania. Lasere, lumini inteligente, dansatoare la inaltime, 2 scene intr-una singura, un sunet impresionant, pe un spatiu de marimea a doua terenuri de fotbal, toate la Liberty Parade 2007 », povesteste Laura Chivu de la Radio 21.

Liberty Parade va incepe, ca in fiecare an, cu parada celor 3 camioane, de la ora 17 :00 din Olimp. Nu mai putin de 9 DJ vor tine multimea din caravana in priza, pe tot traseul de mai bine de 3 ore, pana in Saturn.

Pe Liberty Parade Arena, muzica va incepe la ora 19 :30 cu DJ Liquid. Vor urma Raoul, Optick, Allen, Brian Cross, Robbie Rivera si Rosario Internullo pana la 06 :00 dimineata, fiecare in parte prezentat fiind de MC Mike Diamonds. Ne vom muta apoi pe terasa The Reef, cu Raoul si Andi, pentru inca multe ore de after hours.

Cel mai mare eveniment dance din Romania este gata pentru o noua editie memorabila. Va asteptam sa scriem impreuna istorie. Sa fim mai multi si mai veseli decat anul trecut. Music is driving me crazy !

Radio 21 multumeste partenerilor Pepsi X, Red Bull, L&M, Cefin Used Trucks si Five’s International.

Libertyparade.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *