Evenimente

Liberty Center: serbeaza-ti ziua numelui de sf Maria!

Pe 15 august, de Sf. Maria, Liberty Center a pregatit surprize si oferte speciale pentru toti sarbatoritii zilei. Sunt asteptati toti cei care prefera distractia, filmele bune (in format digital sau 3D), turele antrenante pe unicul patinoar permanent din oras si, nu in ultimul rand, meniurile variate, deserturile delicioase si cocktailurile sofisticate din zona food court si de pe terasa din fata mall-ului.

Astfel, toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui, sunt asteptati la Liberty sa vizioneze un film bun la The Light Cinema. La fiecare bilet de film achizitionat, sarbatoritii vor primi un Ice Coffee la The Light bar.*

O masa gustoasa la Liberty, la Burger King, aduce sarbatoritilor o delicioasa inghetata KING Sundae cu arome de caramel, capsuni sau ciocolata, la achizitionarea unui meniu Tendercrisp sau Tortilla.*

The Champs ii invita pe sarbatoritii zilei sa isi aduca prietenii la patinoarul din Liberty Center. Pentru un bilet achizitionat, vor primi doua bilete, pentru 45 de minute de distractie si buna dispozitie pe gheata.

In plus, pe terasa din fata Liberty Center, intre orele 20:00 si 24:00, toate cocktailurile au preturi de sarbatoare: 10 lei.*

*Pentru a beneficia de aceste oferte, sarbatoritii vor trebui sa prezinte cartea de identitate sau carnetul auto.

Despre Liberty Center

Liberty Center se detaşează în peisajul mall-urilor din Bucureşti prin prezenţa în cadrul său a peste 100 de mărci de prestigiu româneşti şi internaţionale, acoperind o plajă largă de produse şi servicii. Oferta Liberty Center cuprinde magazine de modă şi accesorii, produse sportive, produse cosmetice, articole pentru copii, librarie, film şi IT, telefonie mobila, articole electronice şi electrocasnice, decoraţiuni interioare, optică. La acestea se adaugă o curăţătorie ecologică, o florărie, bancomate, farmacii, o agenţie de turism şi un supermarket. De asemenea, la Liberty Center publicul poate alege dintr-o multitudine de restaurante cu specific tradiţional sau internaţional, fast-fooduri, baruri şi cafenele elegante.

La Liberty Center se află singurul cinematograf 100% digital şi 3D din Bucureşti , The Light Cinema, cu 7 săli de cinema, cu o capacitate totală de 1500 de locuri şi un bar complet echipat. Liberty Center este singurul loc din Bucureşti pentru experienţe 6D. Sala cu o capacitate de 40 de locuri ofera publicului spectator experiente unice pe parcursul vizionarii celor mai recente producţii 6D lansate la nivel mondial.

Liberty Center este singurul mall din Bucureşti cu patinoar permanent, The Champs, cu o suprafaţă totală de 300 mp, dispunând de patine proprii.

Centrul măsoară 65 000 mp, o suprafaţă închiriată de 25 000 mp şi este organizat pe trei nivele, care beficiază în totalitate de aer condiţionat, şi dispune de o parcare subterană gratuită de 700 de locuri.

Proiectul Liberty Center a fost premiat în aprilie 2009, în cadrul galei Southeastern European Real Estate Awards cu distincţia “Cel mai bun proiect de retail din 2008”, pentru arhitectura sa modernă şi amplă.

Liberty Center a fost lansat pe 31 octombrie 2008, valoarea totală a investiţiilor fiind de 70 milioane de euro.

Adresa Liberty Center:
Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucureşti (intersecţia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 şi autobuzele 117 şi 173).
Telefon: 021/ 369 98 75.
Website: www.libertycenter.ro.

Meda Popea, PR Consultant pentru Liberty Cente
www.libertycenter.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *