Evenimente

Liberty Center se lanseaza pe 31 octombrie

Lansarea Liberty Center va avea loc vineri, 31 octombrie 2008, respectandu-se astfel previziunile initiale ale dezvoltatorului. Mall-ul aduce noutati esentiale, devenind un lider in materie de standarde de calitate in retail si entertainment

Localizare

Situat la doar cateva minute de Piata Unirii, la intersectia celor doua artere pricipale, Calea Rahovei si Progresului, Liberty Center asteapta in medie peste 30.000 de vizitatori zilnic carora sa le ofere o experienta inedita si unica de distractii si cumparaturi.

Retaileri prezenti la Liberty Center

Cu o investitie de aproximativ 70 milioane euro, Liberty Center s-a dovedit a fi un succes chiar inainte de lansarea oficiala pe piata deoarece, convinsi de avantajele oferite, numerosi retaileri de prestigiu si-au asigurat prezenta aici.

Ancorele sunt: The Light Cinema, primul cinematograf 3D complet digital din Romania, Altex, Sprider, Billa, Hervis. De asemenea, Marks and Spencer, Sephora, Next (al doilea magazin deschis in Romania), Reserved, Kenvelo, Tom Tailor, Steilmann, Pizza Hut, Burger King, McDonald’s, Springtime, KFC, NOMINO, O’Neill & The North Face, Leonardo, Game World, Centrofarm, Plafar, Starbucks, Living si Asia sunt doar cateva nume prezente la Liberty Center.

Liberty Center aduce noutati pe piata de retail si entertainment

Liberty Center aduce noutati esentiale pe piata romaneasca de retail si devine prin acestea un lider in retail si entertainment, oferind cele mai inalte standarde in privinta atmosferei interioare, a detaliilor constructiei, a materialelor si serviciilor.

•Patinoar permanent in interiorul mall-ului

Urmand principiul experientei unice, Liberty Center va fi singurul mall din Romania cu patinoar permanent in interior. Acesta este integrat in conceptul si arhitectura mall-ului si va fi un punct distinctiv al zonei de divertisment din Liberty Center.

•Cinematograf 3D complet digital

De asemenea, mall-ul va avea un cinematograf complet echipat cu tehnologie digitala 3D, cu 7 sali si 1500 de locuri, pentru a oferi clientilor sai posibilitatea de a se bucura de efecte speciale multimedia unice. Este primul cinematograf de acest gen din Romania si va beneficia de cele mai noi si mai moderne echipamente de proiectie cu capacitate 3D. Liberty Center este primul mall care aduce experienta cinematografica de ultima generatie in Romania in toate salile cinematografului.

Liberty Center este proiectat pentru a deveni locul preferat al vizitatorilor care isi doresc mai multa distractie.

Marius Barbu, Retail Development Director Mivan Development: “Ne bucuram ca pe 31 octombrie inauguram mai mult decat un mall, inauguram noi modalitati de distractii pentru bucuresteni. Experienta propusa de acest mall este unica si ne dorim sa facem din fiecare zi la Liberty Center o sarbatoare. De aceea, vizitatorii vor avea parte de mai multa distractie nostri in fiecare zi.”

NOTE PENTRU EDITORI:

1.LIBERTY CENTER:

Data inceperii constructiei: octombrie 2007
Data finalizarii constructiei: octombrie 2008
Data lansarii oficiale: 31 octombrie 2008
Valoarea investitiei: 70 milioane euro

Liberty Center ofera de pe 31 octombrie 2008:
•cele mai inalte standarde in privinta atmosferei interioare, a detaliilor constructiei, a materialelor si a serviciilor oferite
•patinoar permanent (primul mall din Romania care va avea inglobat un patinoar permanent)
•primul cinematograf 3D complet digital din Romania cu 7 sali
•aproximativ 100 de magazine cu marci de prestigiu
•zona de distractii
•food court cu oferta foarte variata: restaurante traditionale, restaurante internationale de tip fast-food, cafenele elegante, precum si alte servicii cum ar fi agentii de turism, farmacii sau banci
•700 locuri de parcare subterana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *