Evenimente

Liberty Center s-a transformat intr-un ring de dans


Liberty Center s-a transformat intr-un ring de dans pentru mamici, tatici si cei mai mici! Toata lumea se inghesuie sa probeze dansul in varianta wii si nimeni nu pleaca acasa fara cel putin un premiu! Curajosii primesc inghetata, memory stick-uri si vouchere de cumparaturi, dar cei mai multi vin la Liberty Center pentru distractie, pentru ca de Paste, ouale buclucase contin surprize uriase! Intre 7 si 24 aprilie te asteptam la Liberty Center sa descoperim impreuna ce cadouri ne-a pregatit Iepurasul anul acesta si ce evenimente ii asteapta pe toti membrii familiei la Liberty Center!

In fiecare weekend, te-am rasfatat in timpul zilei cu spectacole de teatru si magie la scena, seara te-am provocat la super concursul nostru de dans, iar surprizele cele mai mari au venit din partea unora dintre cei mai talentati copii din Romania, pe care i-am avut ca invitati!

Sambata, 16 aprilie, ne-am delectat cu vocile minunate ale Stelutelor Europei, grupul de copii care face parte din Departamentul de Creatie şi Interpretare Vocala al Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, iar duminica am zguduit podelele cu un super show de dans cu unii dintre semifinalistii de la “Romanii au talent”, membrii Trouble Crew! Toti cei care au fost prezenti au avut placerea sa ii vada indeaproape pe dansatorii care anul acesta vor reprezenta Romania in Las Vegas, la concursul Hip Hop International.

Rasfatul Liberty Center nu se termina insa aici! In saptamana Pastelui te asteapta artisti cu demonstratii de incondeiat oua, iar cei mici sunt invitati sa-l caute pe Iepuras printr-un labirint aventuros, daca vor sa faca o poza si sa primeasca dulciuri de la urecheatul cel darnic. Dupa ce rezolva labirintul aventuros, piticii sunt asteptati la workshop-uri menite sa le stimuleze imaginatia!

In plus, toti vizitatorii care vor face cumparaturi in magazinele prezente in Liberty Center in valoare de minimum 50 de lei, in perioada 7-23 aprilie, vor avea sansa sa intre in tombola de Paste. Norocosii vor primi in dar cosuri de Paste, pline cu bunatati de sarbatoare, 1 voucher Curs Dans Belly Dance, punem la bataie si 200 de vouchere in valoare de cate 50 de lei, iar Marele Premiu este o bucatarie mobilata si utilata. Ai deci toate motivele sa vii la shopping in Liberty Center si sa te innoiesti de Paste!

www.libertycenter.ro
Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *