FILME

Liberty Center, Odeon și The Light Cinema au adus RIO in Romania!

Liberty Center, Odeon si The Light Cinema ti-au adus in premiera in Romania Carnavalul de la Rio, in varianta animata! Sambata, 16 aprilie, ti-am facut cunostinta cu personajele traznite din noua animatie adusa de Creatorii Ice Age: RIO 3D, printr-un spectacol in stil brazilian, dedicat copiilor si parintilor.

Toata lumea a fost rasfatata cu muzica, dans, concursuri si multe premii! Pe langa intalnirea cu adorabilele personaje din animatia RIO 3D, cei mici au dat nas in nas si cu unul dintre cei mai indragiti si talentati profesori de dans: Bursucu! El a venit insotit de trupele Celebrity School, care au pregatit un spectacol de dans. Copiii s-au impartit in doua tabere: sustinatorii lui Blu si sustinatorii lui Jewel. Ritmurile de samba si capoeira au facut din Liberty Center un al doilea Rio de Janeiro.

De la creatorii filmului de succes EPOCA DE GHEAŢĂ vine RIO, o comedie 3D despre o aventură în sălbăticie. Blu este un papagal ara care nu a învăţat niciodată să zboare, şi se bucură de o viaţă confortabilă împreună cu proprietara sa şi cea mai bună prietenă a lui, Linda, în orăşelul Moose Lake din Minnesota. Blu şi Linda cred că el este ultimul din specia sa, dar când află de existenţa unui alt ara care locuieşte în Rio de Janeiro, pornesc spre tărâmul îndepărtat şi exotic pentru a o găsi pe Jewel, jumătatea de sex opus a lui Blu. Nu după mult timp de la sosire, Blu şi Jewel sunt răpiţi de un grup de traficanţi de animale. Blu scapă, ajutat de versata Jewel şi un grup de păsări orăşene miştocare şi cu vorbă dulce. Acum, cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui să găsească curajul de a învăţa să zboare, de a scăpa de răpitorii care le sunt pe urme, pentru a se întoarce la Linda, cea mai bună prietenă pe care a avut-o o pasăre vreodată.

 

RIO, de la studiourile Blue Sky şi Twentieth Century Fox Animation, este cel mai mare şi mai ambiţios film de animaţie al studiourilor. E plin de anvergură şi  grandoare, plin de caracter, culoare, muzică, emoţie şi distracţie. Povestea se desfăşoară în mijlocul unei jungle colorate, un paradis pe plajă, o metropolă întinsă – şi o sărbătoare care pune capac la toate, ştiută ca şi Carnaval. RIO e mai mult decât un punct pe hartă, e un loc magic, o stare de spirit şi o atitudine.

 

TRAILER FILM: http://www.cinemagia.ro/trailer/rio-4950/

 

Parteneri eveniment Rio: Patinoar The Champs, Altex, Algida, Celebrity School. Parteneri media: Zile si Nopti, TVR 1, Romania Libera, 121.ro,eva.ro. O productie colorata de Radio Zu.

Odeon Cineplex este prezenta pe piata de entertainment din Romania din 2007 si activeaza cu prezent in 3 linii de business: Distributie de film in cinematograf – licentiata 20th Century Fox, Distributie de film pe suport Blue Ray si DVD, detinand licenta studio-urilor 20th Century Fox, Universal si Paramount si exploatare – prin cinematograful Odeon din Polus Center, Cluj- Napoca.

Bucura-te de atmosfera de Carnaval ca la Rio din Liberty Center si vizioneaza la The Light Cinema animatia Rio 3D (dublata si subtitrata). The Light Cinema dispune de una dintre cele mai avansate tehnologii de proiectie digitala in format 3D si este primul cinematograf din Romania care transmite LIVE HD evenimente de exceptie din toata lumea: Met Opera New York; Concerte: Robbie Williams, Simply Red, The Big Four, Faithless; Teatrul National din Londra: Frankenstein, Phedre; Balet de la Opera din Paris.

www.lightcinemas.ro

www.libertycenter.ro

Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *