Evenimente, FILME

LG Cinema 3D – lansare spectaculoasa in Paris

LG Electronics a organizat un eveniment grandios şi extravagant în Paris pentru lansarea pe piaţa globală a televizoarelor Cinema 3D, ce încorporează cea mai nouă tehnologie 3D.
La maiestuosul Le Grand Palais din Paris, aproximativ 1500 de invitaţi au fost martorii debutului televizorelor Cinema 3D LG, care îmbină prima imagine certificată „Flicker-free” cu un confort sporit de vizualizare, lipsa bateriei, ochelari extrem de uşori, o imagine mai luminoasă, poziţii de vizualizare mai flexibile şi un unghi de vizualizare mai mare. Împreună, toate aceste caracteristici noi fac din Cinema 3D televizorul ideal pentru vizionarea de filme 3D alături de familie sau prieteni.

LG Cinema3D Paris

„Când vorbim de vizualizarea conţinutului 3D pentru perioade lungi de timp fără a simţi vreun disconfort, atunci Cinema 3D este alegerea perfectă”, a declarat Kyung-hoon Byun, vicepreşedinte executiv şi director internaţional de vânzări şi marketing al companiei Home Entertainment a LG Electronics. „Suntem nerăbdători să dezvăluim noile noastre televizoare 3D şi să demonstrăm de ce suntem încrezători că tehnologia încorporată în acestea va deveni un standard în industria televizoarelor 3D.
Cei 1500 de invitaţi din întreaga Europă dar şi alte regiuni au sosit la Paris pentru a viziona o proiecţie a noului film 3D Rio pe un ecran gigantic de 27 m x 11 m. Două recorduri au fost stabilite în seara lansării Cinema 3D – cea mai numeroasă audienţă care a vizionat un film 3D pe cel mai mare ecran 3D din lume – ambele confirmate de Cartea Recordurilor imediat după eveniment. Printre invitaţi s-au numărat şi actorii Sophi Marceau şi Isabelle Giordano şi regizorul Claude Lelouch.

LG CINEMA 3D Sophie Marceau

„Legătura dintre Cinema 3D şi divertisment este una naturală,” a declarat domnul Byun. „Acesta este motivul pentru care Cinema 3D va fi prezent la festivalul de film Cannes luna viitoare, parte a unei campanii ample care se adresează direct publicului larg, dovedindu-le progresul considerabil al tehnologiei 3D.”
În Paris, LG a demostrat că tehnologia 3D a intrat într-o nouă eră odată cu lansarea televizorului Cinema 3D. Prin introducerea tehnologiei de ultimă generaţie, LG va oferi 3D de ultimă generaţie consumatorilor din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *