Evenimente

Les nuits d'autrefois – Bal mascat la Ramayana Cafe – 31 octombrie 2008, ora 21.00

Concert Hot Club de Bucharest – primul si unicul proiect de jazz manouche din Romania

Vineri, 31 octombrie, incepand cu ora 21.00, la Ramayana Cafe va avea loc primul bal mascat din seria de baluri marca Ramayana. Costumatia, inspiratia si buna dispozitie sunt obligatorii.

Imaginatia dumneavoastra se poate opri asupra oricarei epoci, permitandu-va sa intruchipati personajul dorit. Fie ca alegeti perioada Victoriana, evul mediu sau ordinul de cavaleri Jedi, portile Ramayana va sunt deschise.

Hot Club de Bucharest este primul qvartet de muzicieni romani dedicat stilului manouche. Cei patru membri: Malin Cristache chitara (leader), Oana Ropotan – vioara, Florentin Emilian – chitara si Andreas Aron contrabas au vechime in cultura jazz si au initiat proiectul Hot Club din pura pasiune pentru manouche.

Gypsy jazz sau manouche este un stil aparte de jazz, datorat in special chitaristului Django Reinhardt, cel care a imbogatit istoria muzicii cu acordurile sale salbatice, bazate pe improvizatie si fragmente muzicale transmise din generatie in generatie de catre tiganii nomanzi din Franta.

Detalii:
Les nuits d’autrefois
chez
Ramayana Cafe
31 octombrie – ora 21.00
Intrare 45 RON – include bufet si un cocktail
Nimeni nu intra ne-costumat/ne-mascat!

Detalii despre inchiriere costume pe www.ramayana.ro

Rezervari:
0788 595 595
021 – 317 16 81
rezervare@ramayana.ro
www.ramayana.ro
ana@ramayana.ro
http://www.ramayana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *