Concerte, MUZICA

Leonard Cohen va avea spectatori de vaza: Gianna Nannini

Gianna Nannini si-a confirmat prezenta la concertul Leonard Cohen.

In muzica nu exista bariere. Invitata sa concerteze in exclusivitate in Romania, intr-un concert organizat de catre Fiat Bravo si Events, Gianna Nannini va imbina utilul cu placutul, asistand la concertul Leonard Cohen, organizat tot de Events, care are loc cu o zi inainte de spectacolul ei. Artista a recunoscut ca a crescut ascultand muzica bardului, fiind un fan declarat al acestuia. Cu toate ca Bucurestiul este ultimul oras de pe lista turneului GIANNABEST, Gianna este la fel de dinamica si plina de energie ca la inceputul traseului. Ea va sustine o conferinta de presa luni, 22 septembrie, ora 12.00, la hotelul Howard Johnson, sala Iridium Grand Ballroom.

Multumim pe aceasta cale partenerilor care au sprijinit evenimentul: Impulse Leasing, Perroni, Rin Grand Hotel. Co-producator: TVR2. Parteneri media: Magic FM, Sapte Seri, Men’s Health, Casa Lux, Auto Show, Quattroruote, Jurnalul National, InDoor Media, Revista Maxim, Bestjobs.ro, Port.ro, Anyplace.ro, Bestmusic.ro, Time4music.ro, News20.ro, Muzicabuna.ro.

Biletele se pot achizitiona prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara. Pretul biletelor variaza in functie de categorie: 80 RON (acces general) sau 125 RON (VIP – cu acces la bar). Accesul spectatorilor in incinta stadionului Arcul de Triumf se va face incepand cu ora 18.30, pe baza biletului de intrare.

Va rugam confirmati prezenta Dvs. la conferinta de presa pe mail la adresa pr@events.ro. Puteti gasi termenii si conditiile de acreditare la concert pe site-ul www.events.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro.

Events
Telefon 311 50 63
Fax 311 50 65
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A,Bucuresti, sector 1, Romania

Compania Events organizeaza evenimente de marca din domeniile cultura, arta si entertainment. ÃŽn portofoliul se numara proiecte precum: turneul „IRIS Digital Athenaeum” (2001); „Traviata” (2002); Richard Clayderman (2003); „Angela Gheorghiu” (2004); Flamenco Passion/Angel Munoz, ZORBA – Thanasis Polykandriotis (2005); „50 Cent”, „Bloodhound Gang”, „Billy Idol”, „Seal”, „ABBA Magic”, „No Mercy/Animal X” (2006); „Therapy?”, „Coke Live Festival”, „The Rolling Stones”, „Katatonia” (2007), „Zucchero”, „Patrice” (2008), „Shaggy”. (2008). Concertul Gianna Nannini continua avalansa concertelor pe care Compania Events le pregateste si in acest an amatorilor de muzica buna. Pe 21 septembrie, Leonard Cohen canta la Stadionul Arcul de Triumf din Capitala. Pe 2 octombrie, “Stelele Baletului Rus” aduc fascinatia dansului pe scena Salii Palatului din Capitala – prim-solistii celor mai faimoase companii de dans din patria baletului vor prezenta publicului romanescu un spectacol stralucitor. Pe 9 noiembrie, Little Richard sustine la Sala Palatului un concert din epoca de aur a rock and rollului, interzis persoanelor cu probleme de inima. Urmeaza multe altele. Pentru detalii, acceseaza www.events.ro.

Marca Fiat face parte din portofoliul AutoItalia Group, alaturi de Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong si Honda Bikes. AutoItalia Group este prezenta pe piata din Romania din anul 1993, fiind in prezent unul dintre cei mai mari importatori auto la nivel national.

www.events.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *