Concerte

Lenny Kravitz va canta la Bucuresti in vara lui 2008!

Vara anului viitor se anunta a fi cu adevarat “fierbinte” in ceea priveste concertele cu vedete internationale: pana la dezvaluirea line-up-ului B’ESTIVAL, Emag!c Entertainment confirma un nou nume in programul pe 2008 – Lenny Kravitz! Evenimentul va avea loc in data de 26 iulie 2008, pe Stadionul Cotroceni (Progresul).

Lenny Kravitz este unul dintre cei mai apreciati artisti rock din ultimii 20 de ani, atragand atentia inca de la debut printr-un stil inconfundabil, imbinand original influente soul, funk, reggae, hard rock si folk.

Hit-uri de succes precum “Are You Gonna Go My Way”, “If You Can’t Say No”, “I belong to you”, “Fly Away”, “American Woman”, “Again”, “Believe in me” sau “Dig In” i-au adus atat aprecierea publicului, cat si numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard si Grammy pentru cel mai bun artist rock, 4 ani la rand intre 1999 si 2002. De-a lungul intregii cariere, Lenny Kravitz a lansat 8 albume (incluzand o colectie “Greatest Hits”), care s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in intreaga lume!

In februarie 2008 artistul va lansa albumul de studio cu numarul opt, “It Is Time For A Love Revolution”, material ce va fi promovat si in cadrul unui nou turneu mondial.

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz vor fi puse in vanzare in curand pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *