Evenimente

LEGENDELE BASCHETULUI fac echipa cu divertismentul

AIR BAMA, WERM, HIGH RIZER, BIG SWOAL, JFK, THE PROFESSOR, SPRINGS, BAD SANTA, sau ’50’ sunt doar cativa dintre super jucatorii echipei de top ai streetball-ului din intreaga lume, “THE LEGENDS OF THE BLACKTOP” din Statele Unite ce se pregatesc sa performeze in perioada 11 – 14 Septembrie pentru prima data si la noi, cu ocazia turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” organizat de Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania .

Cele mai spectaculoase meciuri de baschet combinate cu acrobatii unice de mare dificultate se vor disputa incepand cu orele 19:00, pe 11 Septembrie la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, impotriva selectionatei echipei de baschet U MOBITELCO CLUJ-NAPOCA, pe 12 Septembrie la Sala Transilvania din Sibiu, unde ii vor avea ca adversari pe fostii jucatori ai echipei de aur CSU Sibiu printre care: Bogdan Spanu, Alexandru Kovacs, Gyuri Grunwald, si posibil Benjamin Pelger si Zeliko Bubanja dar si jucatori activi mai tineri, iar pe 14 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti , Legends Of The Blacktop ii vor avea rivali pe jucatorii echipelor CSA Steaua-Turabo si Rapid Bucuresti.
Din dorinta de a promova sportul in randul tinerilor si de a-i convinge ca reprezinta atat o forma de educatie si divertisment, cat si un pion esential in mentinerea si intretinerea unei vieti sanatoase si echilibrate, Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania a asociat acest eveniment cu unul dintre cei mai indragiti artisti ai momentului, ce va fi prezent la toate meciurile de baschet, in calitate de invitat special. Astfel, pauzele meciurilor vor fi animate de prezenta binecunoscutului artist, C.R.B.L. impreuna cu echipa sa de dansatori profesionisti, ce vor oferi celor prezenti un show real de divertisment si un recital de zile mari.
Biletele pentru meciurile turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” pot fi achizitionate, de la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Sala “Horia Demian’,Agentia Teatrului National – Cluj, Teatrul Gong din Sibiu, iar in Bucuresti la Magazinul Unirea Shopping Center et.2, si online prin www.re5pect.ro , www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, preturile acestora fiind impartite pe categorie de loc : Cat. VIP – 120 RON, Cat.I – 90 RON, Cat. II – 70 RON, si Cat. III – 50 RON.
“The Legends Of The Blacktop” provin din Statele Unite Ale Americii si au luat fiinta in urma cu 15 ani. Acestia au pierdut un singur meci in 8 ani de turnee, meciul pierdut fiind disputat impotriva unei echipe formata din jucatori in NBA ,in anul 2005. In ceea ce priveste streetball-ul, ca popularitate, divertisment si public,The Legends of the Black Top nu au rivali.
The Legends of the BlackTop au participat la mari miscari ale streetball-ului, precum:
– The AND 1 Mixtape Tour ;
– Jocuri Video (NBA Street, NBA Ballers, NBA 2k, Street Hoops);
– Evenimente (ESPN City Slam Dunk,NBA All Star Games);
– Filme de televiziune (ESPN:Streeball.CrossOver,Semi-Pro);
– Diverse spoturi publicitare (Mountain Dew,NBA Allstar Games ).

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania si Respect Company,oferit de Primaria Sectorului 6 a Municipiului Bucuresti si Centrul Cultural European al Sectorului 6 , sustinut de Gatorade, Rin Grand Hotel, Continental Hotels, SimpaTrans-Ankai, www.bilete.ro, Jurnalul National, Ziarul Ring, Sport Total FM, www.pubbing.ro, Oops Media, www.vreaubilet.ro si prezentat de Radio ZU.

www.re5pect.ro/baschet1.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *