Business

LEADERS Awards 2007

LEADERS Romania, organizeaza editia cu numarul 7 a LEADERS Awards. Scopul Premiilor LEADERS este de a identifica, promova si sustine tinerii lideri care fac o diferenta in societate si de a multiplica initiativele lor in cat mai multe locatii si arii de activitate. Ideea de a dezvolta un program coerent de identificare si promovarea tinerelor modele vine ca o implinire fireasca a misiunii LEADERS, aceea de a ‘dezvolta tineri lideri capabili, responsabili si inovatori care sa-si coordoneze activitatile pentru progresul intregii societati’.Premiile LEADERS se ofera anual, exclusiv pe baza meritelor personale si profesionale, tinerilor care au dovedit interes si initiativa in rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatea in care traiesc, drept recunoastere a valorii lor. De aceea in evaluare acestora sunt importante criterii precum: gradul de inovare, gradul de implicare, rapiditatea si coerenta actiunilor intreprinse.

Anul acesta sectiunile LEADERS Awards sunt :
• Cel mai inovativ antreprenor
• Cel mai bun manager
• Cel mai implicat voluntar
• Lider in mediul de afaceri
• Liderul de pretutindeni

Inscrierea participantilor LEADERS Awards se va face prin recomandare pe website-ul evenimentului www.leadersawards.ro , iar evaluarea aplicatiilor va fi realizata de catre un juriu de profesionisti.

Premiile constau in pachete educationale oferite de CODECS si HPDI. LEADERS Awards 2007 este un eveniment sustinut de ROLAND GAREIS CONSULTING.

LEADERS Romania este devotata formarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romane prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trăi in societatea pe care chiar ei o construiesc.

http://www.leadersawards.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *