Vedete

Lavinia Vidrean la J adore TV, Ilinca Vandici va adopta stilul punk chic

La J’adore TV nimic nu mai este ca odinioara! Modele se schimba si ghidul de shopping, la fel. Mansetele impecabile si scrobite sunt depasite…La mare cautare sunt cele suflecate proletar si sifonate de-atata munca. In iubire, nu mai este loc de suferinta. Este nevoie doar de o garderoba potrivita si de un stilist cu idei inovatoare. Iar modelele de stil de azi sunt foarte aproape de varsta adolescentei. Ilinca Vandici are 22 de ani si este deja muza. Toate acestea la J’adore TV. Si inca n-ati vazut nimic.

Lavinia Vidrean incepe un nou sezon alaturi de shopaholice la Romantica cu speranta ca…a scapat de ghinion! Vedeta Romantica si-a dorit o vacanta de vis in Creta si, in final, s-a ales cu….o mie de fotografii lipsa! De profesie fotograf, moderatoarea nu merge nicaieri fara un aparat foto. Iar in Grecia a plecat cu unul dintre aparatele preferate pe care l-a primit drept premiu la un concurs. A plecat cu el si s-a intors fara el! I-a fost furat! Ghinioanele s-au tinut lant! Un mic accident cu scooterul, vremea rea au convins-o pe vedeta Romantica sa plece la munte la intoarcerea in tara pentru a se relaxa. Astfel, intr-o mare forma, Lavinia se intoarce la “J adore Tv” in fiecare duminica incepand cu orele 11.00.

Trendul “ruleaza” – sacouri si jeansi supradimensionati cu mansetele suflecate sunt “in”; au fost celebri in anii ’80, iar Katie Holmes si Kate Moss i-au readus in trend. Ilinca Vandici este vedeta shoppaholica de la J’adore TV. Concurentele trebuie sa o convinga sa renunte la “smart casual” si sa se imbrace in…punk chic si “intelectuala fashion”.

Cum te imbraci ca sa scapi de depresia “post despartire” si sa-ti lipesti la loc inima facuta bucati de ex-ul? Ce tinuta alegi daca esti single de un an si ai chef de o noua iubire? Catalin Enache, stilist la Tabu are solutiile perfecte de “psihologie a garderobei”. Oana Titica, redactor sef J’adore incepe din aceasta saptamana raidul prin magazine pentru…5 minuni de shopping. Shoppaholica profesionista, Oana are cele mai bune recomandari de cumparaturi (in trend, chilipiruri, surprize, noutati) pentru fiecare zi a saptamanii. De luni pana vineri. Pentru ca sambata este pentru party, iar dumninica e …J’adore la Romantica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *