Vedete

Laura Cosoi vrea sa prinda sfarsitul lumii alaturi de Smiley

Laura Cosoi a discutat joi pe videochat-ul site-ului www.apropo.ro cu fanii despre sfarsitul lumii si viata sa personala.

Joi, 18 iunie 2009, Laura Cosoi a avut o intalnire de o ora cu fanii, timp in care le-a raspuns utilizatorilor la intrebari si a comentat cele mai interesante raspunsuri ale internautilor care au participat la concursul de pe site-ul www.numerefatale.ro.
Inspirata de filmul Numere fatale, actrita a marturisit ca nu crede in sfaritul lumii, iar daca ar exista asa ceva, ar vrea s fie alaturi de iubitul ei, Smiley.
Laura a mai spus ca nu crede in compatibilitatea dintre zodii si ca nu-si ghideaza viata dupa horoscop. Vedeta a mai vorbit despre pictorialul din revista Playboy, o imagine care acum nu o mai reprezinta, dar si despre importanta sexului in viata ei.
Laura a dezvaluit ca ar vrea sa locuiasca la Viena, dar se identifica foarte bine si cu Londra, un oras cosmopolit. Artista le-a prezentat fanilor pe Jazz, catelul sau care este nelipsit din poseta sa. De asemenea, vedeta este de parere ca frumusetea nu consta in exces de machiaj sau haine si atitudine superficiala si a marturisit ca o piele ingrijita si un parfum de calitate reprezinta reteta perfecta pentru orice femeie de succes.
Pe 25 iunie utilizatorii pot discuta fata in fata cu Cheya Crew.
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Despre Apropo.ro
Portal cu tradtie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicala si mondena si transmisiuni live de la evenimente. Apropo.ro include, de asemnea, un site de stiri mondene (www.showbiz.ro) si un serviciu de videosharing cu continut profesionist: www.tare.ro. Tot pe apropo.ro utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania Takla.

Despre MediaPro Interactiv

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe langa www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte si www.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro , www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *