Vedete

Laura Cosoi si Petrisor Ruge se alatura Caravanei "Dansez pentru tine"

Laura Cosoi si Petrisor Ruge, vedetele din sezoanele trecute ale competitiei visurilor, se alatura din 10 iunie Caravanei “Dansez pentru tine” pentru a sustine participantii la preselectiile din Iasi si Chisinau.

Laura Cosoi, impreuna cu membrii juriului, format din Mihai Petre, Beatrice Rancea si Edi Stancu, asteapta toti iesenii marti, 10 iunie, incepand cu ora 10:00, la Hotelul Moldova din Iasi, sa isi spuna povestile de viata. Laura a dezvaluit ca intotdeauna se alatura echipei “Dansez pentru tine” cu cea mai mare placere, iar preselectia de la Iasi este pentru ea o ocazie in plus de a dansa, dar si de a fi aproape de oameni cu probleme.

“Toti participantii trebuie sa vina la preselectia de la Iasi cu sufletul deschis, pentru ca pana la urma participarea la o astfel de preselectie este un act de curaj. Sper sa ii pot ajuta pe concurenti sa se simta mai bine in fata juriului, sa fie mai siguri pe ei si, bineinteles, sa fie cat mai sinceri. Cred ca toata lumea merita o sansa pentru a rezolva problemele si a implini visul cuiva drag”, a declarat Laura Cosoi .

Dupa Iasi, urmatorul popas al Caravanei este Chisinau. Echipa “Dansez pentru tine” se opreste pentru prima data pana acum la Chisinau si si-a luat un reprezentant de seama pentru o locatie speciala. Petrisor Ruge, partenerul de dans al Andreei Balan merge la Chisinau sa sustina si sa incurajeze aspirantii la un loc in competitia visurilor de la Pro Tv. Vineri, 13 iunie, de la ora 10:00 se da startul preselectiei “Dansez pentru tine”, la Hotel Codru, la care va participa si Petrisor, dornic sa cunoasca oameni ambitiosi, talentati si motivati sa lupte pentru cineva drag, asa cum a facut si el la randul lui.

El nu se alatura pentru prima data Caravanei, dar si-a propus ca si in acest an sa sustina participantii la preselectie, dandu-le sfaturi si chiar invatandu-i pasi de dans. “In primul rand, oamenii nu trebuie sa isi piarda speranta. Am intalnit persoane care au participat de mai multe ori la preselectie si nu s-au lasat batuti, chiar daca nu s-au numarat printre castigatori.

Am fost si eu in locul lor si stiu exact prin ce emotii trec; nu este deloc usor sa scapi de emotii si sa iti prezinti povestea de viata cat se poate de sincer in fata tuturor. Tocmai din acest motiv vreau sa fiu langa ei, sa vorbesc cu fiecare concurent in parte si sa le impartasesc din experienta pe care am acumulat-o eu; fiecare merita o sansa, iar noi suntem gata sa-i ajutam”, spune Petrisor inainte de plecarea spre Chisinau.

Dupa Iasi si Chisinau, Caravana „Dansez pentru tine” va ajunge si in Timisoara, Oradea, Cluj, Constanta si Bucuresti pentru a cauta concurentii urmatorului sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” din toamna.

Sursa: ProTV


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *