Vedete

Laura Andresan bate recordul la videochat: o noapte maraton pe Apropo.ro

Videochat-ul Apropo.ro marcheaza o noua premiera: un maraton nocturn incendiar. Luni, 25 mai 2009, de la ora 22:00, utilizatorii site-ului www.apropo.ro au intalnire cu Laura Andresan la cel mai lung videochat de pe internetul romanesc care poate fi urmarit la adresa http://videochat.apropo.ro/.

Vedeta le va oferi userilor o noapte incendiara, un maraton de intrebari si raspunsuri fara perdea care se va prelungi cat vor dori utilizatorii.
Live din clubul Rooms, vedeta le-a pregatit fanilor farse in direct, numere de striptease si noua sa piesa Dead, pe care o vor asculta in prima auditie. Nu vor lipsi nici discutiile despre interesante despre cele mai noi metode contraceptive, despre cele mai ciudate intrebari primite de Laura in calitate de profa de sex si despre prezenta ei la Eros Show.
De la ora 23:00 Apropo.ro invita 7 bloggeri sa vina fata in fata cu Laura Andresan pentru a obtine raspunsuri picante in direct.
Utilizatorii prezenti la videochat care demonstreaza ca sunt fani adevarati si raspund la intrebarea Cum se numeste site-ul Laurei Andresan? pot castiga un set de poze cu Laura si fetisul ei, Marilyn Monroe, recent lansata carte a Laurei, Barbati la feminin, un bici si o pereche de chiloti cu semnatura vedetei.
Lansata in industria pentru adulti printr-un pictorial in revista Penthouse, artista a devenit extrem de mediatizata datorita dezvluirilor explozive referitoare la relatiile intime pe care le-a avut cu personaje importante din lumea politica si a fotbalului.
Dupa Anda Adam, Puya, GuessWho si Montuga, Laura Andresan continua seria invitatilor la videochat-ul Apropo.ro.
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Despre Apropo.ro

Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicala si mondena si transmisiuni live de la evenimente. Apropo.ro include, de asemnea, un site de stiri mondene (www.showbiz.ro) si un serviciu de videosharing cu continut profesionist: www.tare.ro. Tot pe www.apropo.ro utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania Takla.

Despre MediaPro Interactiv

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe langa www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte si www.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro , www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro.

http://www.apropo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *