Vedete

Laura Andresan are fantezii cu Andrei Gheorghe

Laura Andresan a discutat luni pe videochat-ul site-ului www.apropo.ro cu fanii despre cel mai bun mod de a-ti cunoaste corpul, masturbarea, si despre importanta orgasmului la femei.

Luni, 25 mai 2009, Laura Andresan a avut o intalnire maraton, de 4 ore cu fanii,in clubul Rooms, timp in care le-a raspuns utilizatorilor la intrebari si a avut invitati inediti: organizatorii Eros Show si o misterioasa dansatoare care le-a oferit numere de streaptease userilor www.apropo.ro.
Profa de sex, Laura Andresan le-a marturisit internautilor cum i-a venit ideea campaniei Minora la ginecolog si ca prima oara a facut sex din curiozitate.
Vedeta a mai vorbit despre pozitia preferata, despre faptul ca nu ar face niciodata sex cu Mircea Badea, Mihai Bendeac, Cristian Cioaca si ca uneori isi doreste sa faca sex cu Andrei Gheorghe si cu Daniela Crudu.
Laura Andresan le-a vorbit fanilor despre relatia stabila pe care o are de ceva timp, numele iubitului nu a fost insa facut public.
In timpul transmisiunii live, Laura Andresan a oferit premii inedite fanilor: un bici, lenjeria intima pe care a purtat-o, carti Barbatii la feminin si invitatii la Eros Show.
Pe 15 iunie 2009 utilizatorii pot discuta fata in fata cu trupa Alb Negru.
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Despre Apropo.ro
Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicala si mondena si transmisiuni live de la evenimente. Apropo.ro include, de asemnea, un site de stiri mondene (www.showbiz.ro) si un serviciu de videosharing cu continut profesionist: www.tare.ro. Tot pe apropo.ro utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania Takla.

Despre MediaPro Interactiv

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe langa www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte si www.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro , www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *