Evenimente

LaserMaxx anunta „Saptamana jucatoarelor de laser tag”: intre 1 – 8 martie fetele joaca gratuit

Agilitate, intuitie, gandire strategica, energie. Acestea sunt calitatile eminamente feminine datorita carora femeile reusesc sa atinga cu usurinta performante in laser tag. Si cum femeile sunt stimulate de performanta, laser tag-ul se bucura acum de o larga popularitate in randul femeilor.

LaserMaxx se pregateste sa fie gazda frumusetii in saptamana 1 – 8 martie. Pentru ca femeile ne fac vietile mai frumoase prin simplul fapt ca exista, ne vom bucura ca timp de 8 zile in luna martie sa invitam toate femeile sa joace laser tag gratuit! Cu toate acestea, capacitatea arenei de laser tag este limitata, prin urmare va recomandam sa faceti o programare.
Laser tag-ul este un joc indoor de echipa. Spatiul de joc imita un scenariu militar insa munitia clasica este inlocuita de laser. Echipamentul de joc consta intr-o arma si o vesta conectate wireless la un software de monitorizare. Variantele standard de joc sunt de 12 si 15 minute. In acest timp, trebuie sa lovesti de cat mai multe ori adversarii si sa fii lovit de catre ei de cat mai putine ori pentru a realiza un punctaj cat mai mare. Software-ul de monitorizare emite un raport ce arata pe cine ai impuscat si de cate ori, cine te-a impuscat, de cate ori ai tras si ce rata de eficienta ai avut si asa mai departe, punctajul individual si punctajul pe echipa. Intre partidele de laser tag barul ofera si posibilitatea de a juca fusbal si darts, asa ca mai mult ca sigur vei gasi la LaserMaxx ceva care sa ti se potriveasca.
Realitatea depasteste inotdeauna cu mult imaginatia asa ca nu va ramane decat sa ne vizitati sa sa traiti atmosfera LaserMaxx.

LaserMaxx Romania este prima arena de laser tag din tara. De la deschidere si pana azi LaserMaxx Romania a promovat laser tag ca o metoda activa de petrecere a timpului liber, gazduind foarte multe evenimente si implicandu-se in comunitate prin activitati de CSR precum L’ASER Umanitar.

Pentru mai multe detalii despre jocul de laser tag si despre LaserMaxx Romania presa si cei interesati sunt rugati sa ne contacteze telefonic la 411 80 74.
www.lasermaxx.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *