LifeStyle

Laser tag, fusbal si darts versus caltabosi si sarmale: in direct la LaserMaxx Romania

La LaserMaxx Romania se duce o lupta apriga intre amenintarea post sarbatori de iarna (lenea, mancarea in exces, putere slaba de reactie) si laser tag (dinamism, focusare, distractie). LaserMaxx Romania te ajuta sa revii la normal dupa vacanta de iarna cu o activitate indoor: laser tag!

In 2007 multi romani au aflat ce inseamna laser tag-ul la LaserMaxx Romania. Si unii dintre ei au ajuns la performanta participand la LaserMaxx Professionals Cup, un eveniment in care s-au intalnit 16 dintre cele mai pasionate echipe jucatoare de laser tag. Pasiunea si performantele lor au fost rasplatite de Lamonza, PC Games, Stuff si LaserMaxx Romania. A doua editie va avea loc in luna aprilie si asteptam nerabdatori nume noi de echipa in galeria jucatorilor performanti.

Daca totusi nu te-ai descrie ca o fire sportiva dar ai chef sa petreci timpul cu prietenii intr-un mod diferit, vino pe la noi! Iata cateva motive pentru care te vei bucura daca o vei face: fusbal si darts intre jocurile de laser tag, o super atmosfera si un loc in care te vei simti mereu ca intre prieteni, cele mai bune gazde pentru evenimentele pe care vrei sa le organizezi.

LaserMaxx Romania a gazduit in 2007 petreceri disco cu peruci, competitii de laser tag intre femei, conferinte de presa, teambuilding-uri, aniversari, competitii de laser tag pentru cauze umanitare (L’ASER Umanitar) si altele. Privim ideile noi ca pe o provocare, asa ca te asteptam!

LaserMaxx Romania este prima arena de laser tag din Romania, disponibila din martie in centrul capitalei (Bd. N. Titulescu nr. 171) pentru cei care isi doresc sa traiasca in realitate senzatiile din filmele de actiune sau din jocurile PC. Laser tag-ul este un joc hi tech indoor de echipa. Spatiul de joc imita un scenariu militar insa munitia clasica este inlocuita de laser. Echipamentul de joc consta intr-o arma si o vesta conectate wireless la un software de monitorizare. Minute in sir esti invaluit in fum, muzica si lumini intr-o atmosfera ca de film SF.

www.lasermaxx.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *