CARTE BUNA

Lansare cu degustare

Editura Runa, imprint al Grupului Editorial Corint, vă invită marţi, 29 ianuarie, ora 15.00, la Clubul Ţăranului Român din cadrul Muzeului Ţăranului Român (Şoseaua Kiseleff 3), unde va avea loc lansarea cărţii Ghidul gustului. Iniţiere în arta vinului.

Autor: Cosmin Zidurean
Fotografii de Eugen Demetercă

Invitaţi:
Dr. Ion Puşcă, Director General, Domeniile Viticole Dr. Ion Puşcă

Mihai Galăţanu, Director Publicaţiile Flacăra, membru în Consiliul Director al Uniunii Scriitorilor

Cosmin Zidurean, preşedinte al Clubului Presa de Vin, realizator de emisiuni de specialitate în cadrul TVR, redactor colaborator la diverse publicaţii de profil

Baudelaire, acuzat că scrie bine fiindcă bea, a răspuns că bea ca sa viseze. Şi a adaugat că, desigur, un poet visează ca un poet, iar un măcelar ca un măcelar.
Haideţi să descoperim împreună poezia lumii vinului!

Parteneri: Alcovin Macin, Domeniile Tohani
Partener media: ELLE Man

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Aflati în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, oferim cititorilor noştri peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Luiza Trupina
PR Manager
Grupul Editorial Corint
0746 011 634
www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *