Concerte

Lake of Tears se intalnesc cu fanii

La concertul ce va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, 20 de fani vor putea sa-si intalneasca idolii, conform organizatorilor.
Project Events au dat spre vanzare 20 de pachete Meet & Greet, special pentru fanii trupei Lake Of Tears: fotografie cu membrii trupei, afis cu autograf, precum si acces la petrecerea special organizata pentru membrii trupei Lake Of Tears, dupa terminarea concertului! Pretul unui asemenea pachet este de 200 de lei.

Lake of Tears

In cazul in care un fan Lake Of Tears isi doreste sa ii poata intalni pe cei de la Lake Of Tears dar a achizitionat deja un bilet pentru acest concert, nu ar trebui sa fie dezamagit, pentru ca exista posibilitatea de a plati diferenta de pret si a schimba biletul simplu cu un bilet Meet & Greet. Acest schimb se poata face doar sunand la numarul de telefon de mai sus sau trimitand un mail la adresa de mail mentionata anterior.

Concertul ce va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al celor de la Lake Of Tears: ILL WILL! In deschiderea concertului vor canta doua trupe foarte apreciate de publicul consumator de metal, doom-metal, goth-metal din Romania: Tiarra si Abigail.

Biletele pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul si Eminescu, Sala Palatului, Magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Palatul National al Copiilor, Chioscurile Adevarul si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro, ticketpoint.ro sau biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
-1 aprilie 24 iunie: 100 lei pret acces general
-25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Aceste pachete pot fi achizitionate doar sunand la numarul 0758 388 388.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *