Vedete

Lady Gaga a pozat în bărbat

Cântăreaţa Lady Gaga a pozat îmbrăcată ca un bărbat pentru revista Vogue din Japonia, informează Sky News. Cu părul negru, tuns scurt şi îmbrăcată cu un tricou alb, Lady Gaga a apărut pe coperta versiunii masculine a revistei Vogue din Japonia. Personajul pe care Lady Gaga îl interpretează este Jo Calderone, un alter ego masculin al artistei, scrie MediafaxÎn interviul din interiorul revistei, Lady Gaga pretinde că ar fi un prieten al artistei. “Am întâlnit-o la o sesiune foto (…) Este foarte frumoasă, amuzantă şi interesantă”, spune ea. “Eram puţin nervos, la sesiunea foto. Mi-a spus: «Dragule, nu fi speriat!». După, am ieşit împreună din studio. Restul o să ţin pentru mine”, a mai spus Lady Gaga.

Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Germanotta, a arătat, în mai multe rânduri, că nu îi este teamă de tabuuri. Recent, ea a devenit persoana cea mai urmărită pe Twitter, depăşind-o pe Britney Spears. Curând, Lady Gaga va fi imortalizată şi într-o statuie de ceară, în sediul din New York al celebrului muzeu Madamme Tussauds.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum “Bad Romance” şi “Poker Face” şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *