LifeStyle

La Romantica aflati cine e mai tare decat bucatarul

Incepand cu 1 mai, la Romantica, in cadrul emisiunii “1001”, Paula Chirila va fi gazda concursului “Mai tare decat bucatarul”. In editia de joi, doua doamne iscusite in ale bucatariei se vor intrece pentru ca in final Adrian Daminescu sa hotarasca cine se pricepe mai bine la pregatirea gratarului.

Emisiunea de joi va fi o premiera pentru Paula si pentru echipa de la “1001”. Ei vor filma emisiunea in aer liber, pe malul Lacului Floreasca, unde alaturi de invitati deosebiti vor pregati un gratar tipic pentru ziua de 1 mai. Concursul “Mai tare decat bucatarul” debuteaza joi la 1001 si va continua timp de inca sapte saptamani, fiind difuzat la Romantica in fiecare vineri. Reteta ramane aceeasi: in fiecare emisiune doua doamne se vor intrece pentru ca in final un bucatar sa hotarasca cine este mai iscusit decat …el. Evident, doamna care va iesi invingatoare va primi un cadou deosebit din partea postului Romantica.

Paula Chirila s-a alaturat echipei Romantica in februarie 2008. De atunci telespectatorii o pot urmari in fiecare zi incepand cu orele 11.00 la Romantica in emisiunea “1001”.

www.realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *