Despre copii

La Muzeul Naţional de Geologie, dinozaurii ne învaţă Lecţia de apărare

La Muzeul Naţional de Geologie are loc sâmbătă, 6 februarie și duminică, 7 februarie, între următoarele intervale orare 10.00-11.30, 12.00-13.30 și 14.00-15.30, întâlnirea “Lecția de apărare” din cadrul programului de timp liber „A, B, C, Dino la Muzeu”.

În cadrul acestei întâlniri, copiii vor face cunoştinţă cu Leptoceratops, Nodosaurus şi Microceratops, dinozauri erbivori care au trăit la sfârşitul Cretacicului în America de Nord şi Asia. Specific dinozaurilor erbivori este sistemul de apărare complex alcătuit din armuri, coarne, plăci și țepi. Oare au și un punct slab aceşti dinozauri? Ne vom da seama din diorama pe care o vom construi împreună!
Programul „A, B, C, D i n o la Muzeu” se adresează copiilor de vârstă şcolară, respectiv 7 şi 9 ani. Participarea la acest program se face prin rezervare la numărul de telefon: 212.89.52. Numărul maxim de copii participanți este de 20.

Costul biletului este de 14 lei/copil.
Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Radio România Cultural, Port.ro, Șapte Seri, comunicatedepresă.ro, copilul.ro, grădinițe.com, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

Muzeul Naţional de Geologie
Telefon: 021.212.89.52
www.geology.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *