Evenimente

La Hanu lu Nea Marin e zilnic, in direct, pe Internet

Incepand cu 1 iunie 2011, bine-cunoscutul artist Marin Cornea da intalnire zilnic admiratorilor sai si tuturor iubitorilor de muzica populara pe www.CorneaTV.ro, cu o emisiune in direct, dedicata cantului romanesc, marcand astfel o premiera in Internetul romanesc: prima emisiune live de muzica populara, difuzata exclusiv in mediul online.

Emisiunea La Hanu lu Nea Marin va putea fi urmarita zilnic, intre orele 20:00 si 23:00, pe www.CorneaTV.ro, promitand privitorilor trei ore de voie buna, muzica autentica si invitati de marca.

In timpul emisiunii, privitorii vor putea intra in direct cu moderatorul emisiunii – nimeni altul decat indragitul Marin Cornea, si cu invitatii acestuia – Florin Condurateanu si Ioana Cornea fiind doar doi dintre invitatii care au confirmat deja prezenta La Hanu lu Nea Marin, vor putea da dedicatii muzicale insotite de mesaje pentru cei dragi si vor putea participa la concursuri cu premii in bani si produse atractive.

Produsele din gama Regecor (pentru regenerarea rapida a parului), cele din gama Artroseocor (pentru alinarea suferintelor reumatice), CD-uri semnate de Marin Cornea si de alti artisti indragiti ai muzicii populare romanesti acestea sunt doar cateva dintre premiile cu care Nea Marin ii va rasplati pe cei ce trec pragul hanului seara de seara.

In afara orelor in care este programata emisiunea, pe www.CorneaTV.ro, iubitorii de muzica populara vor putea asculta melodii indragite din repertoriul celor mai cunoscuti artisti romani, selectate chiar de Nea Marin.

Pe 1 iunie, de la ora 20:00, tastati www.CorneaTV.ro si petreceti cu Nea Marin si invitatii sai, urmarind singura emisiune dedicata muzicii populare romanesti difuzate in direct pe Internet!

5 Comments

 1. Toti atatia escroci care vand apa chioara pentru prosti la preturi exorbitante. Parchetul ar trebui sa e autosesizeze in cazul acestui escroc care isi face promo pe banii oamenmilor simpli cei ce cred i acest “tratament “.

 2. VIVA NATURA, va ofera LA PRETURI DEOSEBIT DE MICI CREMA CU PETROL SI SUBSTANTE MINERALE NATURALE, IMPOTRIVA CADERII PARULUI. VETI VEDEA EFECTUL IN 4 SATAMANI GARANTAT !
  EVITATI ESCROCII SI IMOSTORII GEN MARIN CORNEA(cantaret de folclor), ai atati ALTII CARE VA SOLICITA CEVA CE INSEAMNA IN JUR DE 2 MILIOANE VECHI PE O APA FARA EFECT. ! SUNATI-NE SI V VOM OFERI CEA CE DV AVETI NEVOIE LA PRETURI DE 10 ORI MAI MICI SI ..NE VETI SPUNE CA SE MERITA !

  dr.ing. Leonard RADUT, cel ce a implementat acest produs, brevetat de OSIM, si acceptat in toate tarile membre U.E. si multe alte produse recunoscute in nomenclaturii medicalo-naturiste in lume.

  prof. Mircea PELLEA
  e-mail mirceapelea@yahoo.com
  Relatii: 0724619081
  intre orele 9.00 – 18.00

 3. Rusine pt emisiunea din seara aceasta urat domnule marin cornea pentru felul in care ati jihnit invitati care au platit sa ajunga in emisiunea dumneavostra.Pacat ca nu stiti sa apreciati niste oameni scoliti care au pastrat traditile populare si care muncesc mult cu acesti copii talentati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *