Evenimente

La D’alle Indragostitilor te bucuri de „Dragoste fara griji”

Inima Bucurestiului vibreaza in perioada 1-14 februarie, cand Sala Dalles redevine polul magnetic al iubirii, atragand sufletele pereche la D’alle Indragostitilor. Pentru 14 zile, universul cadourilor romantice invita la gesturi de neuitat pentru jumatatea sufleteasca!

Indulceste-i clipele cu cele mai rafinate produse de confiserie! Lumineaza-i serile cu un deosebit aranjament de lumanarele parfumate si ureaza-i vise placute oferindu-i o pernuta fantezie brodata cu mesaje de dragoste! Chipul drag, reprodus sub forma grafica de artisti plastici sau fotogravura tridimensionala realizata prin tehnica laser, ramane o marturie peste timp a iubirii.
Asortate cu starea de spirit specifica momentului, colectiile de design vestimentar in tonuri vii acopera toate gusturile in materie de moda.
Daca te gandesti sa-i faci cea mai convingatoare declaratie de dragoste, aseaza-i pe deget verigheta sau inelul de logodna.

Si pentru a-ti trai din plin iubirea, specialistii in „Dragoste fara griji” ai Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala te asteapta cu sfaturi la Sala Dalles pe toata perioada de desfasurare a evenimentului D’alle Indragostitilor.
„Vom fi prezenti la stand cu medici de planificare familiala care vor oferi gratuit consiliere cuplurilor indragostite pentru ca ele sa se poata bucura de relatia lor, sa ia decizii in cunostinta de cauza despre contraceptie, potrivite stilului lor de viata”, a declarat dr Borbala Koo, Director Executiv, Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala.

Cuplurile care doresc sa-si pecetluiasca dragostea, au sansa sa castige verighetele de logodna, participand la tombola ”20 de verighete pentru suflete pereche”. Tragerea la sorti va avea loc miercuri, 14 februarie, orele 12.00, in incinta spatiului expozitional al Salii Dalles.
Evenimentul va fi transmis live pe www.xponoi.ro

Organizator: X PO NOI – membra a Grupului de Firme NOI
Eveniment: D’alle Indragostitilor 2008
Tematica: targ de cadouri
Locatie: Sala DALLES, Bdul Nicolae Balcescu, nr. 18
Perioada de desfasurare: 01-14.02.2008
Program: 10.00-20.00
Intrarea libera

www.xponoi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *