LifeStyle

La Biker’s Club s-a incins atmosfera

Darts, remi, carti de joc, concursuri cu shoturi, muzica, evenimentele si intalniri lunare, promotiile zilnice fac parte din stilul Biker’s Club. Prieteni, jocuri, petrecere, distractie si mancare gustoasa sunt motivele pentru care atmosfera din Biker’s Club creeaza dependenta.

Biker’s Club a inceput anul asa cum si-a propus, cu evenimente, promotii, potential maxim de distractie! Speram ca nu ai ratat injumatatirea preturilor la echipamentele de motor din ianuarie, cadoul MotoAdventure pentru clientii Biker’s Club.

Oricum, iata niste motive pentru care de acum trebuie sa revii mai des in Biker’s Club si sa fii la curent cu ce se afla pe proaspat relansatul site Biker’s Club:

1. in fiecare prima si a treia joi din luna, toate cluburile de motociclisti sunt invitate la “intalnirile cluburilor”. Fiecare membru primeste o bere din partea Biker’s.

2. evenimente lunare: februarie – dragoste de motor; martie – Miss Moto cu prezenta extraordinara a FHM, MotoLife si Motociclismo, asteptam sa se inscrie cat mai multe fete; aprilie – petrecere barbara cu gratare in curte si tarie sa mearga cu gratarul, insa de data asta tu iti faci gratarul si bucatarul te asista; iulie – motocicletele vor beneficia de un tratament special in cadrul petrecerii “Moto wash babes”; august – aduce vestul salbatic in Biker’s petrecere cu specific country (muzica country live, taur mecanic si palarii de cowboy); septembrie – Biker’s Movie Night Festival, un festival de film de scurt metraj amator cu si despre motoare.

3. Pentru ca vrem ca in fiecare zi sa iti aducem o bucurie, iata ce iti aduc zilele saptamanii:
LUNI – Pentru ca dragostea iti da aripi imparte cu cineva o portie de aripi carbon, pentru ca acum iti oferim cu jumatate mai mult la acelasi pret!
MARTI – Pentru ca e marti si barbatii vin de pe Marte, fetelor va ajutam sa va cuceriti baietii! Alaturi de ce comanzi pentru tine primesti si o portie de Ferodo Azbest pentru EL.
MIERCURI – La sfarsitul unei “offroad adventure” (snitel vanatoresc), nimic nu merge mai bine ca o cana cu vin fiert, pe care o primesti gratuit din partea casei.
JOI – Anunta-ti prietenii ca faci cinste! Joi, la doua beri comandate primesti una din partea casei!
VINERI incepe distractia! La o sticla de whisky primesti 4 Red Bull!
SAMBATA – Invita-ti iubita la cina! Ca sa o indulcesti si mai mult, noi va oferim desertul. (*la 2 porti de mancare primesti 2 porti de papanasi.)
DUMINICA – Pranzul in familie! Copiii primesc un meniu Mini Biker gratuit iar parintii se racoresc cu bere si limonada (la alegere).

Telefon: 031 805 47 44

Email:  

Adresa web: http://www.bikersclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *