Concerte

Kylie vrea 7 camere de garderoba, cu pereti de oglinzi!

Data de 17 mai se anunta a fi una de neuitat pentru toti fanii care vor veni sa o vada in concert pe Kylie, fabuloasa printesa a muzicii pop: 2 ore de hituri, 7 tinute semnate Jean Paul Gaultier, 14 dansatori, 4 acrobati, un show exploziv de sunet si lumini!

 

Concertul de sambata seara va presupune o adevarata desfasurare de forte: alaturi de staff-ului artistei, pentru montarea, supervizarea si demontarea scenei vor fi mobilizati aproximativ 200 de tehnicieni romani! Pentru culise, echipa de productie a artistei a solicitat 7 cabine, bine luminate, fiecare dintre ele cu pereti de oglinda, si nu mai putin de 250 de prosoape, toate negre!  Fabuloasa productie a turneului KyleX2008, care a impresionat deja publicul din Franta si Germania, a ajuns in Romania cu 20 tiruri, iar o parte din echipa artistei a ajuns deja, in total fiind asteptate 7 autocare cu tehnicieni, dansatori, acrobati, muzicieni, si stilisti!

           

Cei care isi doresc sa o vada pe Kylie live la Bucuresti ar trebui sa se grabeasca: biletele pentru concert sunt aproape epuizate, ultima categorie in care mai exista locuri disponibile fiind cea de 95 lei (Gazon B).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *