Concerte, Vedete

Kylie Minogue iti da intalnire

Europa FM te scoate in oras cu Kyle Minogue. Asta daca castigi concursul pe care Europa FM l-a lansat in pregatirea concertului Kylie de la Bucuresti, pe 17 mai. Europa FM, partenerul oficial al concertului KYLIEX2008 de la Bucuresti, te invita sa intri pe www.europafm.ro. Sa te inscrii in concurs. Sa povestesti motivele pentru care tii mortis sa te intalnesti cu micuta australianca. Si daca convingi DJ-ii Europa FM, te alegi cu doua bilete la concertul din 17 mai, plus cu o intalnire fata in fata cu Kyle. O sa va fotografiati impreuna, o sa stati de vorba despre muzica, moda sau orice va trece prin cap, apoi tu o sa stai in primele randuri la concert, alaturi de persoana pe care alegi sa o iei cu tine.

Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian “Neighbours”. Dupa succesul primelor doua single-uri, “Locomotion” – care a stationat pe primul loc in topul australian timp de 7 saptamani – si “I Should Be So Lucky” – care a impus-o in topurile din lumea intreaga – Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii.

In 2005 Kylie a fost diagnosticata cu cancer la san, perioada de tratamente si recuperare tinand-o departe de public timp de aproape 2 ani. Invingatoare in lupta cu boala, artista a revenit in forta anul acesta cu un nou album, “X”, care va fi promovat in cadrul turneului KYLIEX2008 ce va cuprinde – pentru prima data in cariera lui Kylie – si Romania, pe 17 mai 2008.

Europa FM este partenerul oficial al concertului Kylie Minogue din Romania. Poti afla totul despre artista, concert si poti participa la concursuri speciale pe www.europafm.ro sau pe noul www.kylieminogue.ro, site lansat special de Europa FM cu aceasta ocazie.

www.europafm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *