Vedete

Kylie Minogue, din nou fericită

Relansarea carierei lui Kylie Minogue după afecÅ£iunea de cancer a adus după sine ÅŸi despărÅ£irea de actorul francez Olivier Martinez. Dar iată că soarele a strălucit din nou pe strada setimentală a mignonei australience ÅŸi cei doi sunt din nou împreună, la un an de la anunÅ£ul separării lor, potrivit cotidianului “Daily Mail”.
Cei doi au fost surprinÅŸi în ipostaze intime în Paris, de mai multe ori, în cursul săptămânii trecute, iar surse apropiate celor doi spun că Minogue a fost de acord să se împace cu Martinez, cu condiÅ£ia să încerce să aibă împreună un copil.“Ollie (Olivier Martinez, n.r.) a fost de acord cu un copil. Acest lucru a afectat relaÅ£ia lor în trecut. Amândoi au fost singuri în cursul ultimului an ÅŸi Kylie ÅŸi-a dat seama că nu a mai găsit pe nimeni care să-i semene”, a declarat o sursă apropiată cântăreÅ£ei pentru publicaÅ£ia britanică “Daily Mail”. “Ollie i-a spus că este pregătit să-ÅŸi întemeieze o familie, să se căsătorească, să se aÅŸeze la casa lui. De altfel, au decis ca, dacă nu reuÅŸesc să aibă un copil într-un an, să adopte”, a mai spus sursa.
De la despărÅ£ire, Olivier a fost asociat cu mai multe femei frumoase, printre care se numără top modelul spaniol Goya Toledo, în timp ce despre Kylie s-a scris că ar avea o relaÅ£ie cu regizorul Alexander Dahm. CântăreaÅ£a a negat, spunând că “ar fi imoral” să aibă o relaÅ£ie cu un bărbat căsătorit.
Australianca va susÅ£ine un concert incendiar ÅŸi în România, în cadrul turneului mondial “KylieX 2008”, pe data de 17 mai, pe Stadionul Cotroceni.
Sursa: Curentul 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *