Vedete

Kraftwerk vor sa descopere bucataria traditionala si viata de noapte din Bucuresti

Kraftwerk va concerta vinerea aceasta, pe 12 iunie, la Sala Palatului din capitala, in cadrul unui eveniment marca Heineken Electron Nights, produs de Emagic. Membrii Kraftwerk privesc prima lor vizita in Romania ca pe un schimb de experienta: isi doresc sa descopere viata de noapte a Bucurestiului, sa ia contact cu mediul cultural si sa deguste din specialitatiile culinare traditionale.

Membrii Kraftwerk vor avea la dispozitie tot weekendul pentru a lua pulsul vietii de noapte din cluburile de muzica electronica ale Bucurestiului. Desi au recunoscut ca nu stiu prea multe lucruri despre Romania, membrii trupei germane s-au declarat deosebit de incantati de oportunitatea de a o descoperi pe parcursul acestei vizite. Show-ul de vineri este primul concert sustinut de Kraftwerk in Romania dupa aproape patru decenii de cariera.

In ceea ce priveste solicitarile culinare ale trupei si echipei, acestea nu sunt printre cele mai extravagante: covrigi, alune, legume, fructe, preparate vegetariene si, foarte important, desert, cat mai mult desert! De asemenea, membrii Kraftwerk vor sa incerce si specialitati culinare romanesti, atata timp cat nu sunt insa “prea exotice” sau prea grele, artistii germani fiind renumiti pentru stilul de viata sanatos adoptat.

Accesul publicului se va face incepand cu orele 19.00, iar show-ul va fi deschis cu un party 3D DISCO, la 19.30, membrii Kraftwerk urmand a urca pe scena in jurul orelor 21:00. Nu va fi permis accesul in sala de concert cu niciun instrument de inregistrare audio-video.

Biletele pentru acest eveniment costa 100, 150, 220, 300 sau 500 lei, in functie de pozitia in sala, si pot fi gasite in reteaua magazinelor Diverta, urmand ca in seara spectacolului acestea sa poata fi achizitionate si de la casa de bilete a Salii Palatului, in limita disponibilitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *