Vedete

Kim Kardashian isi lanseaza parfum

Kim Kardashiam, care a devenit celebra datorita prieteniei cu Paris Hilton si a lansarii pe internet a unui material video in care este surprinsa facand sex cu iubitul ei, se pregateste sa-si implineasca un vis, prin lansarea propriului parfum.

Kim Kardasian a scris pe blogul sau: “A fost unul dintre visurile mele sa-mi infiintez propria afacere de parfumuri, deoarece imi place sa amestec parfumurile si sa descopar noi arome! Sper ca intelegeti cat sunt de emotionata”.

Parfumul, care va fi produs in colaborare cu New Wave Fragrances, va fi lansat in luna mai a anului urmator, in SUA, Anglia, Australia, Germania si Japonia.

Kim Kardashian a dezvaluit totodata ca isi doreste foarte mult sa devina viitoarea doamna Bond. Vedeta a recunoscut ca a facut o pasiune pentru Daniel Craig si ca si-ar dori sa apara in noul film, “Quantum of Solace”.

Kim Kardashian a declarat: “Vreau sa fiu doamna Bond si sa filmez o scena de dragoste cu Daniel Craig , dupa ce acesta ma salveaza. Sunt in pericol sa ma inec, port bikini si am nu pistol, iar el se scufunda si ma salveaza, cea ce e foarte sexy”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *