CARTE BUNA, FILME, LifeStyle, MUZICA

Kilipirim – a treia editie a Targului de discount-uri pentru carte, muzica si film

Conceptul targului de discount-uri a aparut odata cu necesitatea tuturor editorilor, distribuitorilor si producatorilor din domeniile carte si produse audio-video de a participa la un eveniment ce favorizeaza accesul nemijlocit al publicului larg si al specialistilor la produse. Vizitatorii targului Kilipirim vor putea cumpara carti cu discount-uri cuprinse intre 30%-60% din pretul de piata.

Kilipirim are loc in perioada 24-29 octombrie 2006 la Sala Dalles.

Acestea sunt doar cateva motive pentru a vizita Standul Editurii Herald si a cumpara peste 150 de carti interesante la preturi atractive. In plus, pentru a usura pregatirea unui cadou de “Mare Clasa“, Editura Herald va propune 16 pachete atractive la un pret senzational. Intreaga campanie este intitulata “Cumpara o Colectie la pret de KILIPIR”, si urmareste sa ofere cititorului o imagine aproape completa asupra temei ce structureaza colectia.

Cei care nu pot ajunge la targul KILIPIRIM, dar sunt interesati sa achizitioneze aceste pachete, pot sa le comande direct de la Editura Editura Herald in perioada 25 octombrie 2006 – 8 noiembrie 2006. Datele de contact sunt: E-mail: comenzi@edituraherald.ro Tel: 021.6373030 Fax: 021.6373838. Va rugam nu uitati sa specificati in comanda: codul pachetelor dorite, numele complet si adresa de livrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *