MUZICA, Vedete

KEO JOACA LA DUBLU!

Se mai intreaba oare cineva unde isi va petrece weekend-ul ce urmeaza?! Daca da, raspunsul este simplu: la Craiova, in Piata Mihai Viteazul, acolo unde va avea loc evenimentul Romanian Music Awards!

In fiecare an pe scena RMA, urca unii dintre cei mai importanti artisti romani, intr-un show exceptional, majoritatea dintre ei fiind premiati pentru activitatea muzicala.

La ediatia de anul acesta, printre numele mari ale scenei muzicale roamnesti, prezente la eveniment, se numara si KEO, artistul fiind nominalizat la doua categorii: BEST ROCK si BEST WEBSITE!

La prima categorie, KEO a intrat in competitie, alaturi de alti patru artisti, cu piesa FALLING HIGH, ce a inregistrat inca de la lansare, un succes rasunator in randul fanilor.

Pe langa cele cele sapte variante , single-ul FALING HIGH, se bucura si de un al doilea videoclip filmat sprecial pentru remixul piesei, semnat Dj Andi.

In noua productie ce va intra in curand pe tv, apar dj-ii Vibe Fm si Radio 21, mai exact Dj Andi si Cristi Stanciu.

Pana atunci insa, inainte sa-ti faci bagajul pentru Craiova, intra pe www.1music.ro si voteaza-l pe KEO la categoriile BEST ROCK si BEST WEBSITE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *