LifeStyle

Katie Holmes vrea să se întoarcă la actorie

Katie HolmesLogodnica lui Tom Cruise, Katie Holmes, , plănuieÅŸte să se întoarcă la actorie cât de curând, declarând că este nerăbdătoare să se întoarcă la stilul de viaţă hollywwodian, informează www.entertainmentwise.com. După ce a cunoscut celebritatea cu rolul din “Batman – ÃŽnceputuri”, Holmes a făcut o pauză pentru a se ocupa de relaÅ£ia ei cu Tom Cruise. A urmat apoi naÅŸterea fiicei lor, Suri, iar cei doi au hotărât să locuiască o perioadă în Colorado.
Holmes a declarat că este conÅŸtientă că a trecut destul de mult timp de când nu a mai jucat într-un film. “Åžtie că a trecut mult. Nu vrea să renunÅ£e la carieră pentru noua ei viaţă”, a indicat o sursă apropiată actriÅ£ei.
“Este încă foarte ocupată cu Tom ÅŸi cu bebeluÅŸul, dar vrea să înceapă să lucreze cât mai curând”, a spus aceeaÅŸi sursă, adăugând că Holmes s-a întâlnit deja cu agentul ei pentru a discuta despre cariera sa.
Cruise, în vârstă de 43 de ani, şi Holmes, în vârstă de 27 de ani, sunt împreună din primăvara anului 2005. Actorul, în trecut discret în ceea ce priveşte viaţa lui privată, s-a afişat ostentativ cu tânăra actriţă încă de la începuturile relaţiei lor.
Suri, prima fiică naturală a lui Tom Cruise, s-a născut pe 18 aprilie 2006.
Prietenii celebrului cuplu Tom Kat aşteaptă încă să le fie prezentată fiica acestora, Suri, considerând că este foarte ciudat că actorii refuză să scoată copilul în lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *