Vedete

Kaka dezvaluie noile ghete de fotbal adiPURE

In cadrul unei conferinte de presa tinuta in Yohohama, Landmark Hall, adidas si Kaka au prezentat publicului noua linie de fotbal adidas: adiPURE.

Kaka, jucator important pentru AC Milan si al echipei nationale a Braziliei, a primit noile sale ghete de fotbal, in negru si alb, clasice si extrem de elegante in cadrul unui eveniment deosebit. Kaka a deschis o cutie de marmura neagra special creata pentru el si a descoperit noile sale ghete, realizate manual, adiPURE.

In cadrul evenimentului, Kaka a scris pe marginea cutiei de marmura un sfat pentru toti pasionatii de fotbal: “Doar cand iti dezvolti un sentiment adevarat pentru minge o poti face sa joace dupa cum vrei tu”. Sfatul lui Kaka pentru actualii si viitorii fotbalisti va fi preluat pe toate cutiile ghetelor adiPURE, in campania de advertising si POS. Kaka va purta noile sale ghete in toate meciurile viitoare.

Noua gheata realizata din piele fina, stralucitoare este invaluita de o incredibila eleganta. Numele “adiPURE” subliniaza principalele caracteristici ale ghetei realizate manual: puritate, simplitate, naturalete si eleganta. Oricum, beneficiul principal al ghetei este fantastica potrivire pe picior. Materialele de inalta calitate, pielea moale si soseta pre-modelata ofera confort sporit cat si un excelent simt al mingii. Ghetele de fotbal adiPURE in variantale negru/alb si alb/negru, alaturi de produsele de echipament asemanatoare, vor fi disponibile in magazine incepand cu luna ianuarie.

Lansarea liniei adiPURE marcheaza o alta realizare marcanta pentru adidas in segmentul de fotbal. Pe langa modelele populare PREDATOR® si diferitele modele ale ghetei F50, adidas isi extinde acum gama de ghete inovative si functionale prin adiPURE. Toti jucatorii care poarta adiPURE sunt fotbalisti adevarati ca si KAKA si Robin van Persie, care cunosc si traiesc jocul si isi inspira colegii cu eleganta lor naturala. Jucatorii adidas care au incredere in noile ghete adiPURE sunt : Kaka (AC Milan), Robin van Persie (Arsenal FC), Frank Lampard (Chelsea FC), Philipp Lahm (FC Bayern Munchen), Xabi Alonso (Liverpool FC), Vicente (FC Valencia), Alessandro del Piero (Juventus Turin), Karim Benzema (Olympique Lyon), Christoph Leitgeb (Red Bull Salzburg), Yoann Gourcuff (AC Milan) si David Trezeguet (Juventus Turin).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *