LifeStyle

K Tech – Ultra PRO sponsor al mitingului aviatic de la Constanta

K Tech – Ultra PRO va sprijini, în perioada 29-30 iulie, Spectacolul Aerian Internaţional „RoIAS – 2006”, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa.

În calitate de sponsor, K Tech – Ultra PRO va asigura echipamentul de tehnică de calcul. Astfel, atât Biroului de Presă cât şi invitaţilor, le va fi pusă la dispoziţie o reţea de calculatoare „Ultra WIN”, cu acces internet.

De asemenea, pentru buna desfăşurare a evenimentului, specialiştii Ultra PRO Computers vor asigura asistenţa tehnică necesară.
Mitingul aviatic, cu participare internaţională, se va desfăşura sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi este cea mai importantă manifestare de acest gen organizată în România, în ultimii cinci ani.

Implicarea în acest Spectacol Aerian Internaţional se înscrie într-o serie de evenimente la care grupul K Tech – Ultra PRO a fost prezent în calitate de sponsor, prin asigurarea întregului echipament de tehnică de calcul: „Congresul Internaţional CONVENTUS SOCIETAS ORL LATINA”, „Congresul de Medicină Anti – Aging”, „D’alles copiilor” şi altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *