LifeStyle

Jurnalul TVR 1 gazduieste campania Mame de ingeri

Incepand cu 24 mai, timp de sapte zile, in cadrul Jurnalului de la ora 19.00, de pe TVR 1, Malvina Cervenschi va prezentata o serie de sapte materiale ce sustin campania “Mame de ingeri”, initiata de Bianca Brad.

Interviurile realizate cu mame, medici, cu un psiholog si un preot surprind marturiile cutremuratoare despre cazurile unor copii care au murit inainte de vreme.

“Campania Mame de ingeri isi propune sa ii sensibilizeze, incepand cu moasele, asistentele medicale si medicii obstetricieni, pe toti cei care se afla in jurul mamelor si parintilor care trec printr-o asemenea drama si sa clarifice ce trebuie facut, pentru ca acestia sa treaca mai usor peste socul pierderii unui copil”, declara Malvina Cervenschi .

Povestile mamelor care au trecut prin astfel de experiente isi doresc sa atraga atentia asupra problemelor de care s-au lovit si asupra felului in care pot fi ajutate de cei din jur.

Toate mamele care au trecut printr-o astfel de tragedie vor putea gasi sprijin in Organizatia E.M.M.A. (organizatiaemma.ro), initiatoarea campaniei.

Sursa: TVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *