LifeStyle

Jurnalistul Nicolas Don se alătură echipei Realitatea TV

Începand din 1 februarie, jurnalistul Nicolas Don se alătură echipei Realitatea TV în calitate de prezentator al jurnalului de la ora 21:00. In ultimele trei luni, Nicolas Don a fost realizatorul emisiunii “De ce democraţia?”, la TVR 1.

“Mă bucur să mă alătur unei echipe dinamice şi foarte întreprinzătoare, căreia sper să-i pot transmite cât mai mult din lunga experienţă acumulată la televiziunea franceză. Rigoarea jurnalistică, distanţa analitică faţă de evenimente, punerea lor în perspectivă vor fi obligaţiile noastre zilnice. La fel ca entuziasmul, curiozitatea şi refuzul oricărei limbi de lemn”, a declarat Nicolas Don.

“Este un challenge incitant, un nou format al jurnalului Realitatea TV, în stilul marilor jurnale de seară, occidentale. Aceasta nu va include numai o nouă ÅŸi definitivă sinteză a zilei dar ÅŸi confruntarea, în direct, cu actorii ÅŸtirilor prezentate. ÃŽn fiecare seară ‘vedetele actualităţii’ vor fi invitate în direct, în jurnal, pentru a explica ÅŸi dezbate principala ÅŸtire a zilei”, a mai continuat jurnalistul.

Despre importanţa alăturării lui Nicolas Don echipei Realitatea TV, directorul de ştiri al postului, Anamaria Lembrău, spune: “Cooptarea experimentatului Nicolas Don în echipa de ştiri a postului este un real câştig pentru noi. Îi urez bun venit în echipa Realitatea TV”.

Nicolas Dan are o experienţă în presa franceză de peste 20 de ani, atât la radio cât şi la televiziune. În primii zece ani ai carierei, între 1984 şi 1994, a colaborat cu Radio France Internationale, unde, printre altele, a fost specialist în politică externă şi prezentator de ştiri. În 1994 şi-a început colaborarea cu televiziunea şi a lucrat, pe rând, la posturile France 3, M6, TF1, La Cinquieme şi France 5, unde a moderat şi realizat diferite emisiuni.

Realitatea TV este prima staÅ£ie TV de ÅŸtiri creată în România. Realitatea TV difuzează zilnic, în medie, 35 de transmisiuni în direct ÅŸi invită, în fiecare zi, aproximativ 10 analiÅŸti, jurnaliÅŸti ÅŸi specialiÅŸti care explică telespectatorilor evenimentele zilei. Realitatea TV face parte din trustul de presă Realitatea–CaÅ£avencu, iar acesta mai deÅ£ine, printre altele, posturile Romantica TV ÅŸi The Money Channel, reÅ£elele Radio Guerrilla ÅŸi Realitatea FM, agenÅ£ia de presă NewsIn ÅŸi publicaÅ£iile ‘Academia CaÅ£avencu’, ‘Cotidianul’, ‘Business Standard’, ‘Money Express’ ÅŸi ‘Le Monde Diplomatique’.

)
www.realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *