FILME

Jurnalele Vampirilor – sezonul 1 la Diva Universal

Doi fraţi extrem de diferiţi – un vampir rău, altul bun – se vor bate cât de curând pentru a-i cuceri inima Elenei Gilbert (Nina Dobrev, din serialul DeGrassi: The Next Generation şi filmul Departe de ea). Oraşul Mystic Falls nu va mai fi niciodată la fel.

Bazat pe seria de bestsellere a lui L. J. Smith, The Vampire Diaries este un serial TV supranatural, plin de romantism, creat de Kevin Williamson. Acţiunea are loc în oraşul fictiv Mystic Falls (din statul Virginia), a cărui istorie este încărcată de evenimente supranaturale. Eroii poveştii sunt Elena Gilbert (Nina Dobrev), o adolescentă care încearcă să-şi revină după moartea părinţilor ei, şi fraţii vampiri Stefan şi Damon Salvatore (Paul Wesley şi Ian Somerhalder). Kayla Ewell a jucat-o pe Vicki Donovan în primele 7 episoade, dar apoi personajul ei a fost omorât. Matt Davis a fost ulterior ales pentru rolul unui profesor de istorie şi apoi a devenit personaj secundar.

Sezonul 1 al serialului Jurnalele vampirilor debutează, în premieră la Diva Universal, luni, 17 februarie, la ora 21:00. În fiecare luni, la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

De luni, 17 februarie, începând cu ora 21:00, la Diva Universal puteți urmări întâmplările misterioase din micul oraş fictiv Mystic Falls, din Virginia, care e bântuit de făpturi supranaturale. Serialul Jurnalele vampirilor o urmăreşte pe adolescenta orfană Elena Gilbert (Nina Dobrev), care cunoaşte, la şcoală, un nou elev: pe Stefan Salvatore (Paul Wesley). Deşi prietenii ei cred că băiatul este un tip bizar, Elena se îndrăgosteşte de Stefan, însă află, ulterior, că e vampir! În debutul serialului Jurnalele vampirilor, orăşelul Mystic Falls se pregăteşte să întâmpine o cometă care va fi vizibilă în zonă, iar Elena îl întâlneşte pentru prima dată pe fratele lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *