LifeStyle

Julio Iglesias, actiune caritabila de Paste

Starul international Julio Iglesias revine in Romania – de data aceasta, nu pentru un concert, ci pe internet, pentru o licitatie caritabila in beneficiul copiilor din familii defavorizate. Cunoscut pentru eleganta si stilul sau deosebit, artistul de origine spaniola a ales sa doneze o cravata cu autograf. Considerat cantaretul latin cu cel mai mare succes pe plan mondial si fost Ambasador al UNICEF ani la rand, Julio Iglesias a acceptat cu placere initiativa caritabila propusa de Okazii.ro.

In acest demers, starul international se alatura unor mari sportivi romani – Ilie Nastase, Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei si George Ogararu au donat fiecare cate un articol personal in beneficiul copiilor din grija Asociatiei Sf. Stelian din Bucuresti. Si Andreea Raicu sprijina campania derulata pe site-ul www.okazii.ro pana pe 17 aprilie – fanii frumoasei prezentatoare pot cumpara o rochie unicat purtata la Megastar.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert electronic din Romania, de peste 8 ani lider in domeniu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *