MUZICA

Juliette Lewis pune Deluka pe coloana sonora a jocului GTA 4

Dupa ce au impresionat in cadrul UNDERLONDON FEST, si dupa ce si-au anuntat prezenta la B’ESTFEST 2008, DELUKA vin cu o noua surpriza! 

Ellie Innocenti, Kris Kovacs, Stevie Palmer si Daniel Brasco, membrii Deluka, apar pe coloana sonora a celui mai asteptat joc video al anului, “Grand Theft Auto IV”, cu melodia “Sleep Is Impossible”. Deluka poate fi ascultata pe “Radio Broker”, singurul post de radio alternative din joc, alaturi de alte trupe precum LCD Soundsystem, Get Shakes, UNKLE feat. The Duke Spirit, The Rapture, Tom Vek sau Whitey. DJ-ul Radio Broker este actrita Juliette Lewis (“Natural Born Killers”), ea realizand si selectia pieselor din playlistul radioului.

 

Deluka va concerta in cadrul B’ESTFEST 2008 in cea de-a doua zi a festivalului, pe 5 iulie. Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie – B’ESTFEST AFTERSHOCK. Line-up-ul festivalului ii mai cuprinde pe Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs si Manic Street Preachers (5 iulie), Roisin Murphy (Moloko), Nelly Furtado, Stereophonics si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

 

Biletele pentru B’ESTFEST au fost puse deja in vanzare, putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro. Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie) costa 90 lei in pre-sale si 110 lei la intrare, iar biletele pentru AFTERSHOCK (11 iulie) costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare. Abonamentele de trei zile (4, 5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si costa 240 de lei, fiind disponibile doar in pre-sale. De asemenea, si biletele VIP sunt in numar limitat, fiind valabile numai pentru o singura zi de festival – 350 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie, respectiv 185 lei, 135 lei sau 115 lei pentru AFTERSHOCK (11 iulie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *