Vedete

Julia Roberts şi-a împrumutat vocea unui personaj animat

juliaroberts
ActriÅ£a Julia Roberts ÅŸi-a împrumutat vocea unui personaj animat, într-un lungmetraj realizat de studiourile Warner Bros., “Lucas, spaima furnicilor”, marcând întoarcerea sa la actorie după naÅŸterea gemenilor Phinneaus ÅŸi Hazel în 2004, informează breakingnews.iol.ie.
Julia Roberts a declarat că a fost speriată la gândul întoarcerii pe marile ecrane după naşterea celor doi copii şi a decis că cea mai bună modalitate de face acest lucru ar fi să-şi împrumute vocea unui personaj animat.
Vedeta din “Pretty Woman”, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din “Erin Brockovich”, a făcut o pauză în carieră după ce a terminat filmările la “Ocean’s Twelve – Unsprezece + Una”. La un moment dat, actriÅ£a chiar se gândise să se retragă definitiv din industria filmului.
“Am născut doi copii ÅŸi nu am putut pur ÅŸi simplu să-i nasc ÅŸi să-i abandonez, nu ar fi fost o tactică maternă înÅ£eleaptă”, a declarat Roberts.
ÃŽn “Lucas, spaima furnicilor”, actriÅ£a ÅŸi-a împrumutat vocea lui Hova, o asistentă medicală care devine mentorul unui tânăr.
“Nu am mai lucrat de mult timp ÅŸi nu sunt într-o formă fizică excelentă. O cameră întunecată cu un microfon este un loc bun pentru mine”, a adăugat actriÅ£a.

www.monitorulsv.ro