Vedete

Jordan nu vrea sex

JordanCantaretul australian Peter Andre, sotul modelului Jordan, isi doreste ceva mai multa actiune in dormitor. El a declarat deschis ca, in ultimul timp, consoarta nu-i mai acorda atentia dorita si ca duce dorul partidelor de sex de odinioara. “Vreau sa facem sex mai des si sa ne iubim toata noaptea”, spune solistul.
“De cand ne-am intors din vacanta, Katie pare mai putin dornica de actiune in patul conjugal si nu inteleg de ce”, a adaugat el. “Cand am intrebat-o care este motivul partidelor de sex din ce in ce mai rare, mi-a raspuns scurt: “Iubitule, nu crezi ca am facut deja mult prea mult sex in vacanta ?””, s-a plans Andre.

“Am avut o vacanta plina de scene fierbinti, dar eu nu ma pot satura de Jordan. Este atat de sexy si provocatoare, incat niciun barbat n-ar rezista sa stea langa ea fara sa o atinga”, sustine cantaretul australian. Se pare ca motivul pentru care Jordan nu-si mai satisface sotul la fel ca inainte este ca isi revine mai greu la rutina de zi cu zi, dupa vacanta indelungata si dupa interventiile estetice pe care le-a suferit de curand. “Sunt sigur ca situatia se va remedia curand. E doar o stare de moment. O sa-si revina si va fi la fel de salbatica in dormitor, asa cum o stiu”, a mai spus Andre.

Continuarea in Cancan >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *