Stiri

Joburi mai bune? Invatamant la distanta la Institutul Bancar Roman

Institutul Bancar Roman va lansa o noua serie de Cursuri profesionale, in sistem de invatamant la distanta – ID, in a doua jumatate a lunii iunie 2009. Un avantaj major al acestui sistem consta in posibilitatea oferita cursantilor de a studia si a acumula cunostinte sub indrumarea unor experti (specialisti din sistemul financiar-bancar), fara a fi nevoiti sa-si intrerupa activitatea profesionala. Durata cursurilor de formare profesionala este de 3 luni. Conditie de acces – studii medii sau superioare.

Cursantii au posibilitatea sa-si administreze individual timpul de studiu, expertii acordand o sedinta de consultatii la clasa, conform unui program prestabilit.
O alta modalitate de desfasurare a programelor ID este sistemul de video-consultatii, intre expert si cursanti (care au acces individual pe baza de user si parola la platforma web), cu facilitati simultane de video, tabla, Chat public (vizualizat de toti participantii) si optiunea intrebari/raspunsuri.

Programele cuprind urmatoarele cursuri de specializare:

Retail Banking – RB – 1.080 lei
Introducere in Contabilitatea Bancara – ICB – 1.080 lei
Standarde Internationale de Raportare Financiara – SIRF – 1.080 lei
Activitatea Institutiilor de Credit – AIC – 920 lei
Creditul Imobiliar-Ipotecar – CII – 920 lei

Avantajele si beneficiile sistemului de video-consultatii
– multiple mijloace/instrumente de lucru de care dispun participantii pentru invatare si comunicare;
– interactivitate – participantul poate colabora cu alti cursanti sau cu expertii pentru atingerea obiectivelor de invatare;
– flexibilitate in comunicare (aceasta se poate face in doua directii – consultatii intre expert si cursanti, sau intre cursanti, pentru consolidarea comunicarii si crearea unei comunitati)
– gestionarea eficienta a timpului.

Facilitati
a) La tariful unui program se aplica suplimentar reducerea de 10% din taxa de curs pentru studenti (care prezinta adeverinta de la facultate).
b) Plata se poate efectua in 2 rate egale.
c) In tariful programelor ID este inclus manualul in format electronic – CD. Pentru cursantii care doresc manualul pe suport hartie, pretul acestuia este de 15 lei (achitat o data cu prima rata).

Tarifele programelor in sistem video-consultatii (care includ costurile tehnice – camera web, casti cu microfon, acces la platforma web) sunt aceleasi ca si in cazul programelor in sistem clasic.

Inscrierile la cursurile de formare se fac pana la 15 iunie 2009.
Lansarea cursurilor va avea loc pe 25 iunie 2009.

Plata se poate face in contul IBR deschis la Banca Romaneasca SMB – RO07 BRMA 0700 0708 9470 0000 sau la casieria Institutului (luni vineri, orele 9 17).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *