Vedete

Jessica Alba s-a căsătorit

 Jessica Alba, însărcinată cu primul său copil, s-a căsătorit, luni, cu producătorul Cash Warren, cu care are o relaţie de patru ani, potrivit purtătorului de cuvânt al actriţei, informează Reuters.

Jessica Alba, în vârstă de 27 de ani, l-a cunoscut pe Warren, în vârstă de 28 de ani, asistent de producÅ£ie, pe platourile de filmare ale peliculei “Cei 4 Fantastici”, în 2004.

Cei doi au anunţat anul trecut că s-au logodit.

ÃŽn decembrie 2007, purtătorul de cuvânt al actriÅ£ei a confirmat faptul că Jessica Alba ÅŸi iubitul său aÅŸteaptă o fetiţă la sfârÅŸitul primăverii – începutul verii lui 2008.

Purtătorul de cuvânt al lui Alba, Brad Cafarelli, nu a oferit alte detalii despre căsătorie.

Alba a mai jucat în “Sin City” ÅŸi în recent lansatul “Sub anestezie”. Tânăra actriţă urmează să joace în “The Love Guru”, care va fi lansat în 2008.

ÃŽnainte de a anunÅ£a că este însărcinată, Alba era în negocieri pentru a debuta pe Broadway într-un remake al piesei de teatru “Speed-the-Plow”, de David Mamet.

În 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat pe baza voturilor cititorilor celebrei reviste FHM.

 

Sursa: www.monitorulsv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *