Vedete

Jennifer Hudson a nascut un baietel

Cantareata si actrita americana Jennifer Hudson, vedeta din Dreamgirls, a nascut primul ei copil, un baietel al carui nume este David Daniel Otunga Jr., conform Reuters. Jennifer Hudson, în varsta de 27 de ani, a cunoscut atat triumful, cat si tragedia în ultimele 12 luni, castigand un premiu Grammy la patru luni dupa asasinarea, în Chicago, a mamei, fratelui si nepotului ei.
Jennifer Hudson, starul musicalului “Dreamgirls”, este logodita de aproape un an cu actorul David Otunga, fosta vedeta de reality-show si luptator de wrestling.
“Bebelusul este frumos si perfect sanatos. Parintii lui sunt extaziati”, a declarat Lisa Kasteler, agentul de presa al artistei americane.
Hudson s-a retras din lumina reflectoarelor timp de cateva luni, dupa ce, în octombrie 2008, mama ei, Darnell Hudson, fratele ei, Jason Hudson, si nepotul ei, Julian King, au fost asasinati, la Chicago. Ulterior, autoritatile din Chicago l-au pus oficial sub acuzatie pe fostul cumnat al lui Hudson, William Balfour, sub învinuirea de triplu asasinat. Motivul crimelor pare sa fi fost o cearta între Balfour si fosta lui sotie, Julia, sora lui Hudson. Triplul asasinat a socat întreaga opinie publica din Statele Unite si a declansat un val de compasiune si de simpatie pentru îndragita actrita si cantareata americana.
Jennifer a avut o întoarcere triumfala pe scena muzicala, în februarie, în timpul unuia dintre cele mai mari evenimente sportive din lume, finala Super Bowl.
Jennifer Hudson este castigatoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur si a unui BAFTA pentru prestatia ei din musicalul “Dreamgirls”. Cariera fostei participante la concursul “American Idol” si-a continuat cursul ascendent, Hudson aparand, în 2008, si în filmele “Totul despre sex” si “The Secret Life of Bees”. De asemenea, în februarie a castigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care îi poarta numele, lansat în 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *