Vedete

Jean Constantin: Am muncit toata viata ca sa mor de foame

Jean Constantin, unul dintre cei mai apreciati actori romani de comedie, va primi o distinctie pentru intreaga activitate la Gala Premiilor Gopo, organizata pe 3 martie, scrie Cancan. La sfarsitul evenimentului unde vor fi premiate filmele romanesti ale anului 2007, actorul va urca cu inima stransa pe scena pentru a-si ridica trofeul.

“Dupa o cariera intreaga in care am jucat in 80 de filme, poate ca meritam si eu acest premiu. Il primesc cu multa caldura in suflet si cu buzunarele goale”, a declarat cu amaraciune Jean Constantin, total nemultumit de situatia financiara a artistilor ajunsi la batranete. Jean Constantin a debutat in cinematografie in anii ’60, dar de-abia seria comica “B.D.” din anii ’70 a facut cunoscut talentul deosebit al actorului. “Am primit o gramada de premii toata viata mea.
Le-am agatat pe un perete de acasa, mai mult ce sa fac cu ele?”, s-a intrebat maestrul ajuns la varsta de 79 de ani. “Bine ca le am si pe-astea, ca pensia nu-mi tine deloc de cald. Am muncit o viata intreaga ca sa mor de foame. Un premiu pe care sa scrie “paine” nu puteau sa-mi dea?” s-a intrebat artistul.

Continuarea in Cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *