FILME

James Cameron lucrează deja la continuarea Avatar

James Cameron a semnat contract cu Sam Worthington și Zoe Saldana pentru a începe lucrul la următoarele episoade Avatar. Cel puțin așa spune The Verge. Vor fi cel puțin trei episoade Avatar.

 
În ediția din 2009 a filmui de acțiune și aventură AVATAR, James Cameron ne poartă într-o lume dincolo de limitele imaginației. Pe îndepărtata planetă Pandora, un erou fără voie pornește într-o călătorie plină de descoperiri, conducător într-o eroică bătălie de salvare a civilizației. “În al doilea şi în al treilea film, care vor fi proiecate independent, ce completează însă un arc epic mai mare, nu vom renunţa la reţeta de succes a efectelor vizuale, considerată motorul principal în filmul Avatar, şi vom continua să explorăm temele şi personajele sale, care au emoţionat spectatorii provenind din toate civilizaţiile din lume. Abia aştept să mă întorc pe Pandora, o lume în care imaginaţia noastră poate să alerge liberă”, a declarat James Cameron.

Stephen Lang, care îl joacă pe Col. Miles Quaritch – comandantul militar care îl trimite în misiune pe Jake Sully pentru a afla slăbiciunile locuitorilor Pandorei – va reveni și el în următoarele episoade.

Avatar 2 – primul episod din noua serie – urmează să fie gata în decembrie 2016. Ce bine că avem de așteptat alte filme noi pînă atunci…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *