FILME

Iubești un vis – telenovelă la Acasă

Filmările pentru genericul telenovelei “Iubire şi onoare” au avut loc în Studiourile MediaPro din Buftea, în centrul Bucureştiului şi în staţiunea Bodrum, din Turcia, scrie Cancan. Acesta conţine imagini spectaculoase, peisaje superbe la apus şi răsărit de soare, scene de dragoste şi secvenţe de pasiune în largul mării.

Genericul va telespectatorii în povestea telenovelei “Iubire şi onoare”, într-o lume exotică, plină de farmec şi mister, cu femei de origine arabă care dansează bellydance, cu strălucirea diamantelor, urmărind în acelaşi timp viaţa tumultoasă a agenţilor secreţi şi din viaţa de noapte, spumoasă a tinerilor de bani gata din Capitală.

Miercuri, 18 august, de la ora 22.30, la “Poveştiri de noapte”, va fi lansat genericul de început al telenovelei “Iubire şi onoare”, ce va fi difuzată din această toamnă, la ACASĂ. “Iubeşti un vis”, piesa de pe genericul telenovelei, este interpretată de Adrian, pe muzica şi versurile lui Ionuţ Radu.

One Comment

  1. Adela e o actrita foarte talentata si naturala , trebuie sa fi chior sau f invidios sa nu-ti dai seama de treaba asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *